Hvordan man forebygger udefra vandhaner fra indefrysning

January 16

Hvordan man forebygger udefra vandhaner fra indefrysning

Når temperaturen falder om vinteren, er vandrør og haner i dit hjem i fare for frysning. Den udvendige rør og vandhaner er mere udsatte på grund af deres konstante udsættelse for kulde. Rør, der fryser kan briste, at skabe en VVS katastrofe i dit hus og værftet. Winterize dit udendørs vandhaner og rør til at forhindre dem i frysning når vejret vender.

Instruktioner

•Installer udendørs vandhane dækker på alle dine udendørs haner efter frakobling haven slanger, sprinkler tilbehør og andre vedhæftede filer. Vandhane covers er billig og lavet af skum, som isolerer din vandhaner og holder frost og andre fugt ud.

•Sno din udvendige vand rør med isolering inden den første frost. Vælg fra skum, glasfiber eller uld isolering, eller bruge varme tape. Den ekstra beskyttelse kan forhindre, at rørene, og derfor vandhaner, frysning og kan endda lavere din energi regningen. Overveje indpakning vand rør inde i dit hjem, hvis de er placeret tæt på de udvendige vægge af dit hus.

•Drej på udvendige haner en lille smule, at lade en tynd strøm af vand køre. Lade hanen på natten eller på ethvert tidspunkt, hvor temperaturen falder betydeligt under 32 grader Fahrenheit. Kontinuerlig vandstrømmen forhindre indefrysning af rør, forlader hanen operationelle.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com