Vinduet godt vedligeholdelse

January 17

Regelmæssig vedligeholdelse af vinduet brønde er en vigtig del af at forebygge vejr og vand skade under jorden områder af dit hjem. Vinduet wells tilstoppet med værftet snavs, vand, sne og is kan skade vinduesrammer, indvendige områder og endda dit fundament. Gør vinduet-godt vedligeholdelse en fast del af din husstand udvendig pleje rutine.

Fjernelse af snavs

Holde vinduet wells gratis afklippet græs, nedfaldne blade og andet værft snavs. Ophobninger af organisk snavs reducere vinduet godt kapacitet for vand, som kan sive ind i windows eller udsivning til fundamentet. Især hvis dit vindue brønde er konstrueret med afløb, holde dem klar så vand ledes væk fra sårbare under jorden områder.

At forhindre snavs

Konstruere riste for at reducere snavs-ophobning. Skær grove mesh hardware klud i stykker store nok til at hvile på front og side sills af dit vindue brønde, og dyb nok til at røre Vinduer bag brøndene. Snavs vil akkumulere på disse simple skærme således at det ikke behøver at blive gravet ud af wells, mens vand trænger stadig igennem. På grund af eventuel rust, brug kraftige handsker til at flytte og tomme skærme, og være parat til at udskifte dem efter et par sæsoner af slid.

At forebygge vandskader

Dække brønde, der har tendens til at oversvømme regelmæssigt med plast boble dækker. Disse holdbare dækker Lad lys under jorden Windows, at holde snavs og vand ud. Disse arbejde særlig godt i områder hvor vinduet wells blev foretaget snævre og lavvandede, er bestemt mere lys end dræning. Være visse, dog, at tilstødende områder give afløb for vandafstrømning.

Opholder sig ajour med vedligeholdelse

Gøre det en regelmæssig årstidens praksis at inspicere windows beskyttet af vinduet wells, ude og inde. Windows udsættes for under jorden fugt har brug for regelmæssige caulking og maleri til at modstå vandskader, rust og/eller rådne. Check indvendige rammer og tilstødende vægge på den samme årstidens tidsplan at foregribe eventuelle lækager.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com