Hvordan du opdeler en jernbane til en Cedar hegn

December 3

Split-rail cedar hegn gør et comeback for hjem landskaber. Mens cedar logs er traditionelt dyrt på grund af forøget værdien af at blive savet på en mølle, kan hule frasortering logfiler være let tilgængelige i dit område. Hule logger nuværende lidt at ingen værdi saw-miller for at gøre solid bestyrelser. Kunsten at opdele en cedar log i hegn vil tage nogle praksis sammen med evnen til at svinge en 5-lb. forhammer. Når du falder ind under rutinemæssige, vil du drage stor tilfredsstillelse i at gøre din egen split skinner og konstruere et landskab projekt helt i hånden.

Instruktioner

•Lay cedar logge på en flad overflade, der giver dig masser af arbejde plads til at svinge den lange forhammer. Du vil akkumulere stykker af cedertræ vragrester, der spænder fra små træstykker split til bark materiale.

•Holde den skarpe kant af en af de metal kiler til slutningen af cedertræ log. Forsøg på at passe kanten ind i en naturlig vertikale split. Målet er at opdele cedar log helt i halvdelen langs den lodrette midterakse.

•Strike flad slutningen af kile med håndholdt 3-lb. hammer. Drive kile ind så dybt som muligt. Du vil se og høre cedar log begynder at revne. Typisk vil loggen have en opdeling af 2 til 3 fødder i længde efter den første ende kile.

•Sæt den anden metal kile ind i det nydannede split så langt væk fra slutningen af log som muligt. Drive den anden kile så dybt som muligt med 5-lb. long-håndteres forhammer. Den næste split vil udvide forbi halvvejs af log. Den første metal kile vil mere end sandsynligt falde fra slutningen af loggen.

•Sæt en metal kile ind i den fortsatte opdelt, så vidt muligt fra den anden kile. Drive at kile så dybt som du kan. Log bør nu være delt i halve. Hvis logfilen ikke har delt, indsætte en anden kile yderligere ned til finish splits. Dette er formålet med ved hjælp af tre metal kiler. Efter nogle praksis kan du kun brug for to kiler til at splitte skinner.

•Lay halv log, split side ned, på den flade overflade. Starte processen forfra igen ved at opdele, halv log ind i kvart fuld. Med andre ord er det overordnede mål at opdele hver halvdel ind i en anden halvdel og Fortsæt, indtil du har en færdig jernbane af din bestemt størrelse. De mest almindelige størrelse jernbane, der er let at håndtere er generelt 3 til 4 inches tværs over den bredeste del af opdelingen.

Tips & advarsler

  • Det er en god idé at bære nogle form af øjenbeskyttelse, som lejlighedsvis små stykker metal kiler kan bryde fri og flyve i luften. Efter de første sæt af skinner er foretaget, kan du bruge disse til at ophøje logs fra overfladen af jorden. Det hjælper ikke at have til konstant nedlade sig.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com