Sådan Fix en Rusty porcelæn vask

January 9

Hvis du ejer en hvid porcelæn vask eller balje, er det sandsynligt, at en dag vil du opdage rust. Hvis dit hjem har vandets hårdhed eller mineral indhold problemer, kan du kæmpe misfarvede pletter på din vask ofte. Flere gode rust fjernelse retsmidler vil rengøre overfladen uden at beskadige den.

Instruktioner

•Scrub rust pletten ved hjælp af tandpasta og bagepulver. Drys bagepulver direkte på pletten. Sætte tandpasta på en lille børste, tilsæt lidt vand og krat. Dette gør det selv-løsning er billig og ikke vil skade vask overfladen. Skyl vasken efter rengøring.

•Applicer Bar Keepers ven til vasken, krat og skyl ren. Dette produkt kommer i flere varianter. Den flydende sort er foreslået for porcelæn. Vær forsigtig med dette produkt, som det kan etch porcelæn, hvis venstre på alt for længe (mere end 3 minutter), og det kan misfarve visse metaller.

•Applicer creme Zud ved hjælp af en nylon stritte børste. (Zud er lavet med oxalsyre blandet med fint pimpsten og kvarts slibemidler.) Dette produkt er designet til at bekæmpe rust, og det virker. Det kan efterlade slibende overflade ridser. Oxalsyre dræber bakterier, som er ikke godt, hvis du bruger en Septisk system. ZUD anses ikke for grøn.

•Pour salt over rust pletten. Tilsæt citronsaft til salt, indtil salt er vådt. Lad blandingen stå på pletten i 6 til 8 timer før skylning ren. Gentag om nødvendigt. Dette middel er miljøvenlige og vil arbejde med septisk systemer.

•Applicer naval gelé for porcelæn (også kendt som blikkenslager 's helper). Tillad gelé til at sidde på pletten i 30 minutter og skyl ud. Hvis pletten er støder op til en chrome afløb, tillader ikke gelé til at sidde på chrome i mere end 5 minutter eller det vil forringe chromen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com