Hvordan man opbygger en regn Diverter

January 9

Hvordan man opbygger en regn Diverter

Indsamle regnvand fra dit tag med en regn omskifter og cisterne giver den miljøbevidste boligejer at gemme peb-in drikkevand ved hjælp af genbrugsvand til udendørs og andre formål. Fange regnvand også minimerer mængden af afstrømningen fra dit hjem, at hjælpe med at forhindre oversvømmelser. Opbygge din egen regnvand diverter ved hjælp af PVC-rør, en haveslange og dit hjems eksisterende tagrende system. Regnvand diverter er ideelle, når du ikke kan sætte en cisterne direkte under din tagrende.

Instruktioner

•Estimate længden af regnvand diverter rør ved at beslutte om en placering i det. Jo længere røret, mere vand du kan indsamle uden overløb. Diverter vil vedhæfte til dit eksisterende tagrender og din cisterne. Find en diskret placering tæt på bagsiden af dit hus.

•Klippe 6-tommer PVC rør til den ønskede længde. Skær 1-tommer PVC rør ca samme længde.

•Klippe to huller i bunden endedæksel, en for de 1-tommer PVC overløb rør og én til haveslangen. Hul til haveslangen skal passe gevind messing rør. Hul til 1-tomme rør bør være en meget stram pasform, stand til at holde røret på plads. Gøre begge huller off-center.

•Sæt messing rør til bunden endedæksel ved at køre det gennem hullet og holde det på plads med to messing nødder og to plast skiver. Tillægge den ydre ende af messing rør haven slange stik.

•Klippe en cirkulær stykke plastik rendestenen vagt, matcher den indvendige diameter af 6 tommers PVC rør. Skær en lille indsatser i dette filter for overløb rør. Sien skal passe ind mod indersiden af endedæksel bunden over messing rør; Dette forhindrer blade og snavs i at trænge ind din haveslange og cisterne.

•Glue overløb rør ind i den nederste ende cap. Den indre ende af pipen skal nå næsten til toppen af 6 tommers PVC-rør, og den udvendige ende bør rager flere inches ud over endedæksel. Dette rør vil forhindre overløb. Passer bunden endedæksel på PVC-rør, men ikke lim på plads. Aftagelig bund endedæksel vil tillade dig at regelmæssigt rengøre indersiden af diverter.

•Klippe et hul i den øverste ende cap til at matche den lavere ende af PVC rør reduktionsgear, igen off-center og ikke direkte over enten overløb rør eller messing rør. Placer reduktionsgear på endedæksel, med den lavere ende i hullet og den større ende på ydersiden af endedæksel. Lim på plads med PVC rør lim. Lim det øverste ende cap til den øverste ende af PVC-rør.

•Sæt omskifter til din tagrende ved at skære et hul i et tværsnit af rendestenen parallelt med jorden og indsætte i slutningen af neddeler ind i det eller ved at fastgøre PVC rør reduktionsgear til en downspout af rendestenen. Bruge yderligere PVC rør lim, hvis nødvendigt.

•Sæt haveslange haveslange stikket på den nederste ende cap. Køre haveslange i din cisterne eller regn tønde.

Tips & advarsler

  • Hvis det ønskes, male PVC-rør til at matche dine ydervægge eller tagrender.
  • Rengøre indersiden af din diverter ofte, eller blade og snavs vil blokere røret.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com