Hvordan til at fjerne hvide mærker fra træ Finish

April 2

Hvordan til at fjerne hvide mærker fra træ Finish

Fine træmøbler er en fornøjelse at have i hjemmet, men det kræver Skånsom pleje at holde det ser sit bedste. Familiens hjem er særligt hårdt på træmøbler. Alt det kræver er en sveden glas og der vil være vandskader på træ. De hvide mærker, der vises på færdige træ er et resultat af enten vand eller varme skader. Normalt skaden er kun til voks belægning og det er en hurtig løsning. Lejlighedsvis, skaden er dybere og vil kræve et trick eller to til at gøre den mærkning, forsvinde og gendanne dit træ finish.

Instruktioner

•Drej på en jern til en medium-høj indstilling og lad det varme. Placer en ren fnugfri klud på mærket og tryk i fem sekunder med varmt jern. Check for at se, om den hvide mark er borte. Hvis ikke, skal du gentage processen flere gange. Dette virker på skader, der opstod på træ med voks finish. Du kan også opvarme klud med en hårtørrer.

•Dampen en klud dyppet i salat olie og gnid over mærket. Du kan også bruge en dab af mayonnaise for den samme virkning. Træ overflader med en olie finish reagerer godt på denne behandling. Hvide tandpasta gnides ind mærket med en klud vil fjerne hvide mærker på farvede møbler.

•Pour tre til fire dråber lightergas på en klud eller nok til at fugte området af træ med mærket. Gnid den lightergas i træ. Så lav en pasta af pulveriseret pimpsten med to eller tre dråber af vegetabilsk olie blandes ind i det. Gnid dette på det område, du bare behandlet med lightergas og mærker kommer ud. Denne metode fungerer bedst på møbler med polyurethan belægninger.

•Dampen en fnugfri klud og derefter tilføje to til tre dråber salmiakspiritus. Gnid i retning af korn, indtil de hvide mærker forsvinder. Dette er ideelt for mærker, der er meget dybt ind i skoven.

•Buff træ med møbelpolish eller voks til at afslutte processen. Start i centrum af møbler og buff udad med en ren fnugfri klud. Følge op med en anden ren klud eller bagsiden af den samme klud til at fjerne overskydende polsk eller voks.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com