Tips til rengøring af ovn

December 4

Rengøring ovn er ikke på de fleste menneskers lister over foretrukne huslige pligter. Rydde op i rodet forlod fra madlavning splatters og kog-overs kan kræve en masse skrubbe. Der er måder at gøre projektet lidt mindre fysisk og tidskrævende.

Naturlige rengøringsmidler

Naturlige produkter kan rense ovn uden skrappe kemikalier.

Den første metode, som naturallysavvy.com siger fungerer godt for varmluftovn, er at skære to citroner i halve. Klem saften ud i et glas bagning parabol, sætte citroner i fadet og fyld skålen ca 1/3 af vejen med vand. Bages ved 250 grader i cirka en halv time. Vand og citron saft fungere som en affedter og vil løsne snavs. Sluk ovnen og fjerne beholderen. Efter ovnen er afkølet, skal du bruge et ikke-slibende skuresvamp til at fjerne snavs. Citron vand kan bruges til at skylle ovnen.

Du kan også bruge eddike og bagepulver for at rense ovn. Spray inde i ovnen med eddike. Drys med bagepulver. Det vil boblevand. Lad i ovnen i en time. Ren med en ikke-slibende skuresvamp og skyl.

Ovn stativerne bør fjernes fra ovnen før rengøring. De kan være gennemblødt i vasken og skrubbes med ståluld til at slippe af med brændt på mad.

Kommercielle ovn Cleaners

Kommercielle ovn rengøringsmidler kan bruges, hvis ovnen er meget snavset.

Du bør bære handsker, når du bruger disse produkter.

Aldrig spray renere i en ovn, der er varmere end 200 grader, fordi det bliver mere ætsende, ifølge Michigan State University Extension Service.

Kommercielle ovn rengøringsmidler kan beskadige gulve og andre overflader uden for ovnen. Beskytte gulve ved at placere flere lag aviser eller andre materialer i nærheden af ovndøren.

Disse produkter bør aldrig sprayes på ovnen lys, elektriske elementer eller pilot lys, ifølge MSU Extension Service. Pilot lys på gas komfurer bør være slukket før du bruger kommercielle ovn rengøringsmidler.

Brug aldrig kommercielle ovn cleaners i selvrensende eller løbende rengøring ovne fordi de kan forårsage skader, ifølge University of Florida Cooperative Extension Service.

Forebyggelse

Den nemmeste måde at rengøre ovn er at forhindre messer i første omgang.

Brug de rigtige størrelse retter for at forhindre mad i kogende over. Hvis mad spill, tørre det, så snart ovn er afkølet.

Du kan også linje i bunden af en ovn med aluminiumsfolie eller kommercielt tilgængelige ovn liners. Lineren kan fjernes, hvis der er et spild.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com