Hortensia: Skygge eller sol?

December 4

Hortensia: Skygge eller sol?

Hortensiaer blomstrende buske, der pryder landskab i en række forskellige nuancer. Farver indeholder pink, lilla og blå, som varierer ifølge den sure niveau i jorden. Hortensiaer er kræsne omkring mængden sollys; for meget eller for lidt kan forårsage skade eller manglende evne til at blomstre.

Morgen solen

Hortensiaer skal solen til at blomstre godt, og morgensolen er ideel. Fordi det ikke er så varmt under denne del af dagen, er hortensiaer ikke ramt med både sol og ekstreme varme på samme tid. Den nordlige eller east side af dit hjem får morgensol.

Eftermiddag skygge

Hortensia foretrækker eftermiddag skygge, eller i det mindste dappled skygge om eftermiddagen. Eftermiddagssolen kan svide eller blegemiddel hortensia blade. De er også mere tilbøjelige til at tørre ud og bladene er tilbøjelige til at hænge eller visner hvis udsat for for meget sol. Den sydlige og vestlige side af hjem er det mest solrige og bør undgås, medmindre et træ eller en anden struktur giver nogle eftermiddag skygge.

Plantning Tips

Plante hortensia i foråret eller efteråret når temperaturerne er mildere, snarere end når de er i blomst i løbet af sommeren. Din busk vil opleve mindre stress på denne måde. Når plantning, grave et hul, der er omkring to gange som brede og dybe som Hortensias nuværende container og bland i flere inches af kompost. Fyld hullet, så det er lige så dyb som dets beholder og plante din plant. Tamp ned i jorden og vand din nyplantede hortensia godt med omkring 2 inches af vand.

Voksende Tips

Ideelt set bør du have en jordanalyse udført af en privat laboratorium eller county udvidelse office for at bestemme, hvis din hortensia behov befrugtende. Et lette anvendelsen af en afbalanceret gødning som 10-10-10 er OK i mangel af en jordanalyse. Anvend kun omkring 2 kopper for hver 100 kvadratfod. Beskære hortensiaer kun efter blomstrer. Venter for længe vil afskære næste år blomstrer. Vand dine hortensiaer om én eller to gange om ugen i sommervarmen, men ikke vand dem for meget, således at jorden bliver klæg eller super mættede.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com