Hvordan man passer en Baby ahorn træ

December 4

Hvordan man passer en Baby ahorn træ

Baby ahorn træer – også kaldet planter eller træer--ofte ikke vokse eller trives til deres fulde potentiale, hvis overladt til sig selv i din landskab. De kan skygge ud, overfyldt, tygges op og forlod tørre og visne. Med et par enkle forholdsregler, kan du pleje din baby ahorn træ og tilskynde den til at vokse ind i en sund, smuk ahorn træ til at leve i generationer.

Instruktioner

•Kapacitet din baby ahorn træ så meget som 3 gallons af vand hver fire dage under ekstremt varmt vejr. Vandet skal nå rødderne. For at gøre dette, indstille en slange nær bunden af dit træ og langsomt lade den dryppe i flere timer. Et andet trick er at bore et par små huller i en 5-gallon plastic spand og sæt det næste dit træ. Fylde spanden omkring 2 eller 3 gallon fuld hver fire til fem dage, afhængig af vejret, størrelsen på dit træ og ugentlige nedbør mængder.

•Beskyt det fra dyr som mus og mosegrise, at fratage bark fra træet. Wrap en metal folie eller stykke plastik omkring stammen, hvis du oplever problemer med skadedyr. Du kan også købe et træ wrap tilgængelige på haven forsyning butikker. Også, lade ikke dyrene græsse i nærheden af dit træ eller de kan spise det; Hold øje for insektangreb, også, og behandler med et insekticid, hvis nødvendigt.

•Thin ud af træer eller buske, der kan skygger ud din baby ahorn. Mens maples kan vokse i skygge, er de mere tilbøjelige til at overleve og derefter vokse ind i sunde træer, hvis forsynet med sollys.

•Beskyt baby ahorn fra kraftig vind. Installere et hegn eller espalier, for eksempel, for at blokere skadelige vind.

•Tilvejebringelse af lille træ med tilstrækkelig plads til at vokse. Fjerne ukrudt og andre vækst inden for en 3-fod området omkring dit træ, som de forventes at konkurrere om de samme vand og næringsstoffer som din maple træ sætteplante.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com