Hvordan man opbygger en træ sandkasse omkring en over jorden Pool

December 4

Træ sandkasse omkring en over jorden pool kan være ligesom en strækning af stranden. Det vil også give børn to steder at spille--sandkassen og swimmingpoolen. Naturligvis, kan du overveje tilsætning af trædesten eller et træ gangbro til at krydse sandet så våde fødder ikke bære sand tilbage i puljen. Fordi det er en specialitet sandkasse, er om du leverer traditionelle hjørne sæder helt personlige præferencer. Sandbox kan være for at spille eller bare for udseendets skyld.

Instruktioner

•Klippe 2 af 12-tommer bestyrelser af tømmer til de ønskede længder til at oprette rammen i sandkassen. Hvis din over jorden pool er stor, kan du nødt til at bruge mere end ét bord for en side. Sætte disse sammen ende-til-ende ved hjælp af en stopning rem.

•Kontrollér rammen med 2-1/2 til 3 - tommer lange negle vedhæfte bestyrelser i hjørnerne.

•Brace hjørner ved hjælp af 4 af 4-tommer stillinger. Skær 4 af 4 i fire sektioner, ca 11-1/2 inches høj så de sidder inde i rammen uden stikker ud over toppen. Placer én post i hvert hjørne og søm dem på plads, styrke hjørnet indefra.

•Klippe 3 /-tommer krydsfiner i fire trekantede hjørner. Simpelthen skær hjørnerne, og sørg for er de firkantede. Match kanter langs hjørner af sandkassen og søm dem sikkert ned langs siderne. Dette gør hjørne pladser.

•Fyld sandkasse med sand.

Tips & advarsler

  • Overveje at få nogle gitter til at dække boksen når ikke i brug for at holde små dyr ud af det, som de vil bruge det til en potte boks. På grund af størrelsen skal du sandsynligvis flere stykker. Så godt, skal de skæres langs indersiden til at passe mod poolen som gitter læner sig fra kanten af boksen ned til sandet.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com