Hvordan til at spire passionsfrugt frø

January 10

Hvordan til at spire passionsfrugt frø

Selvom passionsfrugt stammer fra tropiske områder som Brasilien og Paraguay, er det hurtigt blevet en meget populær plante og frugt over hele verden. Dette er hovedsagelig på grund af plantens søde frugt og storblomstrede. Mens det trives bedst i varme, fugtige forhold, kan nogle stammer af planten overleve i temperaturer så lav som 20 grader F med minimal skade. Næste gang du køber en passionsfrugt fra købmand, Husk at gemme nogle af frøene, så du kan starte din egen plante.

Instruktioner

•Soak din passionsfrugt frø i varmt vand i en time før plantning. Du vil vandet være varm, men ikke skoldning. Dette trin hjælper hoppe starte spiringen processen.

•Forbered jord i haven eller en pot til at rumme din passionsfrugt vinstokke. Jorden skal have en sandet konsistens samt masser af organisk materiale for at skabe det rette miljø for dine frø. Vand i jorden på forhånd for at sikre, at det løber godt, som passionsfrugt plante kan ikke overleve i klamme jord.

•Bury din passionsfrugt frø til en dybde på omkring en halv tomme ned i jorden og vande dem. Brug en sprayflaske med en tåge indstilling for de første par gange du vand for at sikre, at frøene ikke er afdækket af en kraftig strøm af vand. Fortsætte med at vande planter på en regelmæssig basis for at holde jorden fugtig på alle tidspunkter.

Tips & advarsler

  • Bruge frø, der er friske fra frugt for de bedste resultater. En frisk frø vil tage omkring 10 til 20 dage til at spire, men en ældre frø kan tage måneder at spire. Ældre frø er også meget mindre tilbøjelige til at spire på alle.
  • Plante din frø nær et espalier eller gate. Din passionsfrugt plante vil ivrigt kravle over noget det kan nå, så prøv Vis de smukke vinmarker så meget som du kan.
  • Passion fruit vinstokke har overraskende lille rødder for sådanne store anlæg. Brug økologiske dækningsmateriale til at fodre de små rødder og holde dem varme.
  • Plante din passionsfrugt frø i en placering, der modtager mindst seks timers direkte sollys om dagen. Uden væsentlige sollyset, din vinstokke kan undlade at producere frugt eller dit anlæg kan dø helt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com