Trin til rengøring Tøjvask

December 4

Trin til rengøring Tøjvask

Gør vaskeri for første gang er en skræmmende opgave. Hver vaskemaskine er anderledes, og der er mange programmer, temperaturer og rengøringsmidler at vælge imellem. Tøj kan blive ødelagt ved at vælge den forkerte indstilling, herunder at være døde forskellige farver eller skrumpet. Det er vigtigt at altid læse etiketten pleje på tøj og rengøringsmidler, og vaske tøj på en normal kolde omgivelser i tvivlstilfælde. Hånd vask dyrt tøj eller tage dem til et renseri. Dette vil forhindre ulykker når du vasker.

Læs etiketten

Læs etiketten pleje, der er syet inde i hvert element af tøj. Etiketten findes normalt på indersiden af tøjet og er knyttet til en søm. Denne etiket fortæller du om tøj er egnet til maskine vask. Det giver information om hvilken temperatur det skal vaskes på, om det kan være glattes, bruges i en tørretumbler, vasket med farver eller på en delikat cyklus.

Tomme lommer

Væv og papir smuldre når våde og forlade hvide rester indvendige lommer. Hårde genstande som nøgler og sten kan skade vaskemaskinen og sarte tøj, der River nemt. Små ting som perler kan forårsage en blokering inde i tromlen og bryde maskinen. Penge kan gå tabt, fordi vaskemaskiner kan beskadige noter.

Adskilt farver, hvide og sarte

Aldrig vaske hvide og farver sammen. Farver kan køre og farvestof hvidt tøj en anden farve – ofte lyserød eller grå. Gruppere røde tøj separat, fordi de bløder let, især når nye. Separat sarte genstande som Bher, trusser og tøj lavet af blonder.

Behandle pletter

Brug en stamme fjernelse produkt på stædig ting som snavs, tomatsauce og rødvin. Følg anvisningerne på pletfjerner; nogle kræver tøj at være gennemblødt med produktet, andre er anvendt direkte på pletten og efterladt i et par minutter.

Tænd maskinen

Indsæt mønter i vaskemaskinen, hvis bruger en møntvaskeri. Tryk på knappen power for home vaskemaskiner.

Tilføje vaskemiddel

Åbn den maskine låg eller dør og hæld vaskepulver ind i tromlen. Konsultere vaskemiddel etiketten for hvor meget pulver til at bruge pr belastning størrelse. Tilføje skyllemiddel til dispenseren, hvis vaske håndklæder eller naturlige stoffer som bomuld. Konsultere producentens anvisninger til at bestemme den korrekte mængde.

Vælg Program og temperatur

Bruge vaskemaskine dial for at vælge vask program at bruge. De fleste farver kan vaskes på en normal varme eller kolde omgivelser. Hvide skal vaskes på en normal varme til kolde omgivelser, og sarte bør vaskes på en delikat kold indstilling. Vælg en kold uld program for tøj fremstillet af uld. Høre hver tabelpostetiket pleje for nøjagtige temperaturer.

Indlæse maskinen

Læg dit tøj inde i front loading maskiner og tryk på start. Tillad top loading maskiner til at fylde med vand før pålæsning tøj. Dette muliggør rengøringsmiddel blandes ordentligt med vand. Front loading maskiner kan ikke åbnes når de er fyldt med vand, da dette ville forårsage vandet at undslippe og oversvømme værelse. Ikke for meget vaskemaskinen når du tilføjer Tøj, fordi de ikke har nok plads til at bevæge sig rundt og vil ikke skylle ordentligt. Vask bør tage omkring 45 minutter.

Fjern vasketøjet

Fjern vasketøjet og placere den i en tørretumbler eller overlade det til luften naturligt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com