Fakta om hvidløg planter

December 4

Fakta om hvidløg planter

Hvidløg er sandsynligt, native til Asien og har blevet naturaliseret i Sydeuropa. Det er et medlem af familien løg, producerer flere pærer i stedet for én stor pære. Mere end 12 nelliker udgør én hoved hvidløg, som er dækket af en tynd, papery hud. Den højeste kvalitet hvidløg kommer fra store, ydre nelliker. Hvor et løg har runde blade, er hvidløgs blade flade.

Urtemedicin fakta

Hvidløg er blevet brugt i urtemedicin til at behandle en række betingelser. Det har givet at sænke kolesterol og triglycerider, behandling af hærdede arterier og blodpropper, reducere kræft, øge immunitet, beskytte leveren, reducere blodsukker, behandle menstruationssmerter og som et antibiotikum. Det er også anvendt som en aktuel behandling af vorter, hård hud, øreinfektioner, muskel og nerve smerte og gigt. Hvidløg har ikke blevet evalueret af den amerikanske Food and Drug Administration for sikkerhed, effektivitet og renhed. Altid konsultere din læge før du bruger hvidløg for blodpropper eller diabetes, da det kan påvirke blodsukkeret og blodpropper.

Voksende fakta

Hvidløg trives i smuldrende jord højt indhold af organisk materiale og frugtbar. Jordbundsforholdene er svarende til løg dyrkning. Hvidløg trives ved årlige kompost og godt rådnet gødning programmer. Det har brug for fugtig jord. Tør jord betingelser forårsage pærer til form ujævnt, som bliver tung lerjord. Plantning hvidløg planter tidligt tilskynder blad modning, før bulbing begynder, som standser blad vækst. Planter med modne blade og løv producere et større udbytte af pærer. Hvidløg har en af de største vækstsæsoner af enhver afgrøde, tager ni måneder til at vokse til at høste.

Høst fakta

Hvidløg vokser hurtigt lige før høst, så selvom du vil tørre jorden lidt en uge før høst, ikke skære det ned hurtigere end. Afbrød fjerskafter eller blomsterstilke, efter de krøller ned, og inden de rette op til større pærer. Hvidløg er klar til høst når kun fem eller seks af bladene er grønne. Løsn jorden omhyggeligt med en spade, forsigtigt trække pæren op og ren jord fra rødderne. Holde pærer i svagt lys og brug ikke vand på dem. Hvidløg pærer tørre godt Hvornår du binde dem i bundter á seks til 12 og hænge dem væk fra solen. Trim blade 1/2 tomme over pæren, trim rødderne til ca 1/4 tommer lang og fjerne jord fra hvidløg med en tandbørste, udtagning det første lag af huden. Gemme hvidløg i en nettes taske i et område over 50 grader Fahrenheit.

Madlavning med hvidløg

De to grupper af hvidløg, hårde halse og bløde hals, varierer i størrelse og antallet af nelliker. Hårde hals sorter som Rocambole, porcelæn og lilla stribe har stærk og fuld smag. Blødt hals sorter som artiskok og Sølvhinde er større i størrelse, har flere nelliker i pærer og sidste længere, når de gemmes. Blødt hals garlics har typisk en mild eller mindre komplekse smag end de hårde hals planter. Artiskok hvidløg virker godt i creme suppe, ristede eller i æggeretter. For at forberede hvidløg, suge det i lunkent vand i 15 minutter for at gøre peeling hurtigere. Bemærk også, at du kan lave mad med hvidløg greens, sauteing dem med andre grøntsager.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com