Sådan installeres sammenkoblede røgalarmer

December 5

Sådan installeres sammenkoblede røgalarmer

Sammenhængende røgalarmer tillade sensoren i en alarm til at udløse den akustiske og visuelle advarselssystem i de andre alarmer. De er nyttige i flere rum boliger hvor, hvis en brand starter i en ubesatte del af hjemmet, beboerne i en anden del af hjemmet er advaret om faren. Der er anbefalede steder for røgalarmer og også specifikke installation, drift og afproevning er overholdt.

Instruktioner

•Indstil placeringer for dine sammenkoblede alarmer. Find den første alarm i umiddelbar nærhed af soveværelser. Find yderligere alarmer på hvert niveau. Trapper er også gode steder, fordi de fungerer som skorstene. Montere alarmerne på vægge eller lofter. Loft beslag skal være mindst 4 inches fra sidevæggen. Væg beslag bør være et minimum på 4 inches og et maksimum på 12 inches under loftet.

•Ledning alarm kredsløb. Alarm ledninger skal køre fra en un-switched 120V strømkilde til forgreningsdåser. Træk strømkablet, og Tilslut de sorte og hvide ledninger fra strømkilden til den sorte og hvide ledning på hurtig stikket på den første alarm. Tilslut de sorte og hvide ledninger fra den første alarm hurtig til den sorte og hvide ledning på det andet stik og så videre. Tilslut en tredje orange, rød eller gul ledning mellem alarmer. Der er ingen tredje ledning fra strømkilden. Mange områder vil kræve en elektriker til at foretage de endelige tilslutninger.

•Affix af alarmer. Vedhæfte monteringsring til loftet. Trække den quick connector gennem ringen, og Tilslut det til alarmen. Rotere alarm på monteringsring med uret, indtil det paler på plads.

•Træk fremspringende batteriet under fanen ud til at tilslutte batteriet, og test alarmerne ved at trykke på knappen "Test" i mindst fem sekunder.

•Reestablish AC strøm.

Tips & advarsler

  • De fleste alarmer kan kun forbindes til andre alarmer i samme mærke.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com