Hvordan at finde varmetab i et hus

December 5

Hvordan at finde varmetab i et hus

Om vinteren svæve varmeudgifterne i mange hjem. Disse høje priser kan nå det punkt hvor de er ikke billige, og du kan endda prøve at gøre uden komfort. Den bedste måde at reducere disse omkostninger er at finde årsagerne til varmetab i dit hjem og forsegle de fejlende huller op stram. At finde, hvor varmen siver ud er ikke kompliceret; Du kan gøre dette med et stearinlys.

Instruktioner

•Den stearinlys og holde det op ved siden af din hoveddør. Ydre døre lække normalt luft over tid på grund af konstante brug, giver varme til at flygte. Køre stearinlys tæt på døren uden at røre den. Look for flammen at flimre hurtigt. Dette angiver air flow ligner når du blæse på det.

•Blow stearinlys ud og køre det langs døren hvor flammen flimrede. Kigge efter røg trækkes gennem en sprække i døren. Dette er, hvor varmen er flygter. Kontrollere resten af dør.

•Hold stearinlys op til windows, stikkontakter, tag kvist adgang og andre områder, hvor varmetabet kunne forekomme. Tjek dem som du gjorde døren. Pejs, hvis du har en, er en af de værste steder at miste varme. Blot holde lys i nærheden af det vil angive luft flow. Når du har fundet de steder, hvor varmen er flygter, kan du tilføje isolering eller sæler til at fælde det inde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com