Hvordan du fjerner gule pletter fra hvide blonder

January 11

Hvordan du fjerner gule pletter fra hvide blonder

Sarte fibre som hvide blonder kan blive slidt og nusset over tid. Hvide blonder tendens til at akkumulere gule pletter på det, men en almindelig fejltagelse, som mange mennesker gør med blonder er til at afblege det eller neddyppes i barske kemikalier. Blonder er delikat, og som sådan skal behandles forsigtigt. Hvis du ønsker at forsøge at fjerne gule pletter fra hvide blonder, er den sikreste metode at bruge en blid vaskemidler sammen med varmt vand.

Instruktioner

•Fyld en vaskemidler cap 1/2 fuld. Hæld en dråbe af vaskemidler fra fælles landbrugspolitiks direkte på de gule pletter på den hvide blonder. Drop bør være omtrent på størrelse med en fjerdedel. Hvis de gule pletter er større, tilføje flere dråber efter behov. Hæld resten af vaskemidler fra fælles landbrugspolitik i en håndvask.

•Rub vaskemidler meget forsigtigt ind i den hvide blonder. Tilføje varmt vand til håndvask, sammen med ½ kop borax. Sætte den hvide blonder i wash basin, og lad det i blød i ca 30 minutter.

•Rub hvide blonder mod selv at vaske det, skyl derefter blonde med koldt vand, indtil vandet løber klar. Kontrollere, hvis de gule pletter er væk. Hvis ikke, gentages processen. Hvis de er, gå videre til trin 4.

•Pour ½ cap af vaskemidler i wash basin, og denne gang fyld håndvask med koldt vand. Placere den hvide blonder i vandet og lad det trække i 30 minutter igen. Når 30 minutter er gået, forsigtigt vride det overskydende vand fra den hvide blonder, skylles i koldt vand og hænge det op til luft tørre.

Tips & advarsler

  • Find borax i vaskeriet vaskemiddel sideskibene af butikker, men med navnene på noget som Arm & Hammer vaskesoda eller 20 Mule Team Borax.
  • Hvis de gule pletter ikke er kommet ud af den hvide blonder af det andet forsøg, så er pletter sandsynligvis permanent. Nogle gule pletter kan ikke fjernes helt, da fugt og forurenende stoffer, der gør blonde gule kunne have svækket fibrene.
  • Undgå at bruge blegemiddel eller andre barske kemikalier på sarte stoffer som blonder, fordi du ikke vil tekstiler til at blive så skrøbelige, at de rip eller bryde.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com