Sådan Etch en gammel Cement veranda & gøre det ser nye

December 6

Ætsning beton er processen med at ansøge en stærk syre til at slibe sin tekstur og forbedre dens udseende. Vær forsigtig, når ætsning beton, fordi den syre er ekstremt ætsende på huden; iført beskyttelsestøj hjælper med at forhindre skade. Ætsning cement veranda er også en to-personers job. Ætsning proces hjælper med at gøre våbenhuset ser ud som nye igen, men det kræver nogle grundlæggende udstyr og de rette kemikalier.

Instruktioner

•Wash veranda grundigt med en højtryksrenser til at fjerne snavs eller rester, der er bygget gennem årene. Den renere cement, jo bedre ætsning ser når du er færdig.

•Mix fire dele vand til én del gulvet syre i en 5-gallon spand. Omhyggeligt hæld opløsningen blandet i en overbrusning kan. En 5-gallon spand dækker omkring 150 fod af beton. Hvis din veranda er større end det, mix flere løsning.

•Våd det omkringliggende område med en haveslange til at hjælpe med at minimere skaderne, hvis syren stænk, hvor du ikke vil have det til at gå.

•Pour syre over beton ved at holde overbrusning kan tæt på overfladen for at reducere sprøjt. Bære arbejde støvler mens de udfører denne opgave.

•Brug et gulv skrubbe maskine udstyret med en nylogrit pensel. Maskinen kan lejes fra en isenkræmmer eller et gulv firma. Følg alle maskininstruktioner, da forskellige modeller fungerer en smule anderledes end hinanden. Generelt, Tænd maskinen og køre det frem og tilbage over beton som penslen roterer mod overfladen ved høj hastighed. Kør maskinen frem og tilbage over gulvet først, derefter op og ned. Mens du betjene maskinen, har din partner krat på sprækker og svære at nå områder med et krat pensel på et håndtag.

•Mix 8 ounce af base neutralizer i 4 gallons af vand og anvende løsningen på gulvet til at neutralisere syren, når den er sat ned i betonen. Bruge en overbrusning og hæld det over på beton på samme måde som du gjorde den syreopløsning. Gnid løsningen i syren ved hjælp af penslen på håndtaget.

•Rinse veranda grundigt med vand fra en haveslange til at fjerne enhver resterende syre eller neutralizer fra overfladen. Vaske dit arbejde støvler samt at fjerne enhver resterende kemikalier.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com