Sådan: Fix ridset bordplader

December 6

En køkken bordplade giver en arbejdsflade til tilberedning af mad, og som følge heraf kan blive ridset ved kanten af en gryde eller en kniv eller nogle andre køkkenredskaber. Ridser i en laminat bordplade kan fastsættes ved at sprede dem, så at de ikke længere er synlig for øjet. Nogle forsyninger fra omkring hjemmet er nødvendige. I modsætning til en ridset marmor eller granit bordplade, er ingen elværktøj eller eksotiske slibning maskiner nødvendige.

Instruktioner

•Wash bunden på køkkenbordet og området omkring det med en vand-fugtet, blød klud til at fjerne løs snavs og andre forurenende stoffer. Lad køkkenbordet lufttørre for en time.

•Applicer søm fyldstof til slutningen af et træ craft stick. Anbring enden af staven, der har søm fyldstof på den mod venstre i bunden. Tryk ned på pinden, når du flytter den hen over bunden. Fjern stokken, når du nå anden siden af bunden. Gentag denne procedure, indtil søm fyldstof har fyldt i bunden.

•Sæt et rent kanten af stok mod venstre i bunden. Tryk ned på pinden, mens du flytter den på tværs af bunden for at fjerne overskydende søm fyldstof. Fjern stokken, når du nå anden siden af bunden og kaste sig ud i skraldespanden. Lad sømmen fyldstof lufttørre for en dag.

•Aftør overfladen af køkkenbordet med en vand-fugtet, blød klud. Lad overfladen lufttørre for en time.

Tips & advarsler

  • Farven på sømmen fyldstof skal matche køkkenbordet så tæt som muligt

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com