Hvordan at skære en konveks Design i mit hegn

December 7

Træ privatliv og stakitter kan være designer-venlig med en konveks design, således at de ikke skaber en vandret streg øverst på hegnet linje som en grænse. En konveks design giver en hegnet karakter og bryder monotonien af en standard hegnet. Konvekse designs skal være ensartet langs hegnet linje bevarer deres mønster. Opbygning af et mønster, vil skære hver sektion af fægtning en ad gangen og derefter installere hegnet sikre, at den konvekse design bevarer dets integritet.

Instruktioner

At gøre et mønster

•Lay et ark af krydsfiner på enten en flad del af jorden eller mellem to savbukke for støtte. Lægge en præfabrikerede plankeværk panel på krydsfiner, så toppen af panelet er flugter med en 8-mund-lange side af krydsfiner. Stramme panelet hegnet på hver ende til krydsfiner med C-klemmer.

•Measure og mark i midten af panelet hegn med en blyant. Dette vil være det højeste punkt af den konkave design i jeres indhegne. Markere hver ende af toppen af panelet hegnet for den laveste del af hegnet design. Måle panelet hegnet 4 inches fra toppen på hver ende og mærke med en blyant. Vedhæfte en streng til blyanten og bruge som en vinkelmåler til at tegne den konkave design på panelet hegnet. Trække linjen fra én side til toppen og derefter til anden siden.

•Klippe langs den konvekse linje med en cirkulær så således at du skære igennem både panelet hegn og krydsfiner. Fjerne C-klemmer og fjerne panelet cut hegnet. Tag krydsfiner fra jorden eller savbukke og sted en uklippet hegnet panel i dens sted. Placer krydsfiner på toppen af panelet hegn og vedhæfte på to sider med C-klemmer. Brug de afskårne stykke krydsfiner som et mønster til at skære hvert panel med samme design før du installerer panelerne på dit hegn.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil bevare højde i et privatliv hegn, kan du have en konkav design, der ikke dyppe dybt i enderne. En 2-tommer drop vil være tilstrækkeligt, således at design er tydelig uden at miste meget af sin overordnede højde.
  • Hvis du skærer en konveks design i et stakit, opbygge et stakit panel med toppen, midten og bunden skinner og plads vagtposter, ved hjælp af en spacer. Lægger alle blokader på skinnerne med galvaniserede skruer. Fortsætte med at gøre et mønster for den konvekse udformning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com