Sukker Maples & insekt problemer

December 7

Sukker Maples & insekt problemer

Sukker ahorn træ vokser på cirka 31 millioner acres i Midtvesten og North Atlantic dele af USA. Det udgør 6 procent af hårdttræ tømmer volumen i USA, ifølge US Forest Service. Værdsatte også for sin strålende falde farve og sap producer for ahornsirup, har sukker ahorn værdi i landskabet såvel som i industri og landbrug. Alvorlige insektangreb er ikke almindeligt, men under bestemte forhold, insekter kan angribe-- og undertiden dræbe--træet.

Aftoppere

Insekter mest tilbøjelige til at angribe sukker ahorn træer er aftoppere, at strimler træet af dens blade ved at indtage dem. Disse omfatter sigøjner møl og skov telt caterpillar, falder og forår cankerworm, grøn-stribet mapleworm, maple leaf cutter og sadlede fremtrædende. Disse orme og larver dræber ikke typisk vært træer medmindre befolkninger på samme tid som andre belastninger, såsom tørke. Masser af æg klækkes i foråret og larver foder i forsommeren på de nye blade af værts træer, der skal lægge betydelige ressourcer for at blad ud en anden gang. Larverne så spin silken kokoner og forpupper. Nye voksne lægger flere æg og cyklus continues det følgende forår.

Udvisningshamre

Sukker ahorn soegeren er en stor, næsten tomme-lange, beetle. Disse sorte og gule skadedyr, med en fremtrædende "W" på ryggen, lægger æg i revner af træer, under bark og omkring sår. Deres larver klækkes og amble under bark, kedeligt tunneler i to år i splintved.

Ormen Tømrer er en caterpillar tilhører familien møl. Fuldvoksen, 2-3-tommer larver er kødfulde og grønlig-hvide eller pink tonet med brune hoveder. Voksne kvindelige møl har et vingefang på omkring 3 inches. Hunner deponere masser af æg i bark sprækker. 1/4-inch Larverne trænger gennem træet inden for et par timer efter udrugning og foder til fire måneder før spinning en kokon i deres tunnel. Voksne dukke op, forlader den tom puppe skal projicere fra indgangen. Selvom soegeren-forårsaget død er sjælden, føre skadedyrsangreb til defekte tømmer og afskrivning i værdi forårsaget af larve boringerne, misfarvning, nedbrydning og warped korn.

Sugende insekter

Sugende insekter, der påvirker sukker ahorn træer omfatter uldne elletræ bladlus, spidsløn bladlus og boks ældste bladlus. Bladlus er små, soft-karrosseri insekter, der trænge plantevæv og udtrække saften. Mange er vingeløse. Bladlus feed på sukker ahorn træer fra bud fremkomsten indtil slutningen af juni, når de forlader ahorn træer og flytte til elletræer, Norge maples eller boks ældster. Der de lægger æg og oprette nye kolonier på den sekundær vært. Begge typer af træ er nødvendige for at fuldføre bladlus livscyklus. Angreb af bladlus kan såre sukker Ahornblade og reducere deres vækst, men de dræber sjældent træet.

Skjoldlus

Skjoldlus er lille skadedyr med ingen synlige ben eller antenner. De ligner enkeltfisk eller Pinjekogle skalaer som de klamrer sig til anlægget som de fodring. Skalaer der påvirker sukker maples kaldes pansrede skalaer fordi de udskiller en beskyttende belægning over deres krop. I foråret, æggene klækkes til lille mobil larver, der vandrer til nye fodring stationer. Efter et par dage, crawlere får komfortable, indsætte lange, threadlike munden dele og begynde at udvinde sap. Snart de udskiller deres beskyttende lag og mister deres ben. Fodring af talrige skalaer langsomt mindsker plante vitalitet. Stærkt angrebne træer vokse utilstrækkeligt og undertiden mister deres grene. Af skjoldlus er ahorn phenacoccus, maple leaf skala og dystre skala den mest almindelige til sukker ahorn.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com