Sådan reparation vandskader til træ

December 8

Sådan reparation vandskader til træ

Træ er en naturlig sammensat og allerede har en vis grad af vand i den. Dog kan træ stadig være alvorligt beskadiget når det udsættes for vand efter anlæggelsen. Hvis du vil reparere din træ struktur, kan du kende hvor hen til genindføre træ, efter det er blevet beskadiget af vand.

Instruktioner

•Forbered overfladen af træ til reparation. Hvis overfladen er stadig våd, tør det med et blødt håndklæde. Hvis overfladen er alvorligt beskadiget og selv viser tegn på råd, fjerne løse partikler og grundigt rense og tørre det beskadigede område.

•Undersøg plet på træets overflade. Ældre vand skader pletter har normalt hvide eller sorte overskyet mærker omkring den oprindelige vand spild pletten. Bemærk også størrelsen af det beskadigede område, så du ved hvor meget rengøring løsning at bruge. Inspicere vand pletten på træ vil også tillade dig at identificere årsagen til skaden i første omgang.

•Rengør omkring det beskadigede område med en blød klud fugtet i varmt vand og en mild slibemidler. Slibe/polermiddel, at bruge noget fra en bil maling polering sammensatte til tandpasta, så længe den renseopløsning ikke er for aggressiv. Krat området med klud til at gøre de hvide mærker rundt i området forsvinde. I stedet for en klud, du kan bruge en scrub svamp, afhængigt af hvordan skrøbelig og delikat overfladen er.

•Applicer en epoxy harpiks-baseret produkt til området alvorligt beskadiget. Dette trin gælder kun træ, der har lidt dele af det mangler eller er revnet. Brug et bøjeligt spartel til at anvende indsætte og udfylde alle de huller og revner. Bruge en spartel til at udjævne overfladen af træet. Overlade det til tørre et par timer efter anvisningerne på pakken.

•Treat træets overflade med fine sandkorn sandpapir til selv det. Bruge den fineste tilgængelige grus at glatte og buff træet.

•Applicer en pels af olie-baserede træ primer. Lad det tørre i et par timer.

•Applicer en frakke af træ maling eller træ finish. Færdig overflade, således at den beskadigede del blander problemfrit ind i resten af træ.

Tips & advarsler

  • Gøre din egen milde slibende rengøringsmiddel ved at blande tobak aske med mineralsk olie.
  • Altid bære latex engangshandsker, når ved hjælp af kemikalier til at behandle vand pletter på træoverflader. Mens de fleste af kemikalier, der anvendes til reparation af træ er milde, kan de stadig gør ondt og beskadige din hud, især hvis det er følsomme.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com