Sådan skøn dekorative sten og Chips

December 8

Fleste af haver rundt om i verden vil normalt synes plain, hvis det ikke var for tilsætning af dekorative sten og chips. Disse grundelementer kan bidrage til og forstærke den almindelige æstetiske af grønne planter og blade af enhver have. Med et tilsyneladende ubegrænsede vifte af sten og træ chip synes estimering af beløb og omkostninger svært som typerne af materialer har forskellige størrelser og dækning specifikationer. Med de rigtige vejledning, kan næsten alle nemt vurdere dekorative sten og chip beløb og omkostninger.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af området, der dækkes med dekorative sten eller chips. Hvis dette område har en uregelmæssig form, kan du bryde det op i mindre sektioner med figurer, der er nemmere at beregne.

•Multiply længde dimension af bredde til at finde det samlede areal i kvadratfod. Hvis du er nødt til at bryde op plads i mindre sektioner til at beregne deres område, tilføje de firkantede optagelser beregninger for at finde det samlede areal af rummet.

•Divide det samlede areal af 6 til at beregne mængden af dekorative materiale (på en 2 tommer dybde) i kubikfod.

•Gentag trin 1 til 4 på alle andre områder dækkes med sten eller chips.

•Opkald din lokale hjem forbedring butik for at citere størrelse (i kubikfod) og nuværende pris pr. pakke af dekorative materiale. Opdele den samlede mængde materiale er nødvendige (beregnet i trin 3 og 4) af mængden af materiale pr. pakke for at finde det samlede antal pakker, skal du; Hvis det nummer du finde har en decimal, runde op til nærmeste højere hele tal. Multiplicer antallet af pakker af den nuværende pris pr. pakke til at finde de samlede udgifter til materiale. Nogle typer af materiale kan foreligge i løs form i så fald kan du simpelthen bestille mængden af materiale (i kubikfod), du skal bruge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com