Problemer med Installation af storm døren

December 9

Problemer med Installation af storm døren

Storm døre kommer i forskellige størrelser af windows og skærmen systemer. De er normalt sælges som prehung dør enheder hængslet på begge sider. Ifølge hjem Tips er preframed storm døre generelt let til gør-det-selv at installere så længe du undgå nogle almindelige installationsproblemer, der ellers kan forhindre dig i endt projekt på din egen.

Dør smækker lukket

En storm døren, der er installeret korrekt bør ikke smække lukket. En dør der smækker når du afslutter det angiver et problem med hydraulisk døren lukker mekanisme, som er rørformede enheden anbringes på dørkarmen og døren. Når ordningen fungerer korrekt, lukkes døren langsomt uden banging, hedder Fox News. Du kan løse dette problem ved at ændre spændingen skruen ligger på den hydrauliske rør ende at åbne og lukke døren med en ønsket mængde pres.

Montering rammer for kort

Ifølge hjem Tips, de to mest almindelige problemer gør-det-selv gør installere storm døre skære lodret montering rammer for lille og bore huller til hardware i de forkerte steder. Lodret montering rammer skal passe din døråbning LUN, og hullerne til hardware skal være på linje med ramme og storm døren. De fleste storm døren fabrikanter omfatte specifikke installere instruktioner som en del af storm døren kit. Følg disse anvisninger nøje.

Pibende dør

En storm døren kan være forårsaget af en dør åbning, der ikke er firkantet. Nogle gange, når et hus afregner, kan det forårsage en dør åbning til at blive ud af pladsen. Problemet kan afhjælpes ved at ændre døråbningen og justere døren, således at enheden er firkantet. Hvis storm døren er nyt, kan du prøve at løsne hængslerne.

Dør fluer åben

En storm døren, som flyver åben på en blæsende dag ofte har en defekt dør smæklås. Når døren lukker, dens låsen fangster på dørkarmen og holder døren fra svinge åben. Justere dør smæklås på døren op eller ned til match fangst på dørkarmen. Hvis dette ikke løser problemet, skal du muligvis udskifte låsen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com