Hvordan du udskifter en Air handleren Filter

December 10

Hvordan du udskifter en Air handleren Filter

En luft handler, eller aggregatet, er et system, der bruges til at cirkulere og betingelse for luften i din varme, ventilation og aircondition enhed. Luften handleren er en stor metalkasse, der indeholder blæser, opvarmning og køling komponenter og filter, og er forbundet med kanalsystem. Det er vigtigt at fastholde filteret og ændre det regelmæssigt for at forhindre skader på hele enheden. Ved hjælp af en gammel eller snavset luftfilter kan få systemet til at arbejde dobbelt så hårdt at skubbe luft gennem filteret beskidt, forårsager ordning at savn flere vedligeholdelse over tid. Udskiftning filtre er tilgængelige på lokale isenkræmmere og kræver minimal værktøjer til at installere.

Instruktioner

•Tag strømmen går til luft handler system ved at dreje effektafbryderen kontrollerende enhed til positionen "Off".

•Locate filter dækning. Dækslet til filter der hedder "filter" og kan findes langs retur luftkanal. Fjern de to skruer sikring dækslet på plads ved hjælp af en skruetrækker. Skub dækslet til at få adgang til luftfilter ud.

•Fjern den beskidte filter ved at trække den ud af sit slot. Sted udskiftning filter ind i åbningen, og sørg for at følge retningen af pilene trykt på siden af filteret. Dette vil sikre korrekt luftstrømmen og maksimal filtrering.

•Udskift filteret dække ved at sikre de to skruer og stramme dem ved hjælp af en skruetrækker. Aktivere effektafbryderen til "På" position at genoprette strøm til systemet. Gentag disse trin, når filteret skal udskiftes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com