Hvordan til at stå en trampolin uden ben

December 10

Hvordan til at stå en trampolin uden ben

En trampolin uden ben kan installeres i jorden og er anses af mange for at være et sikrere alternativ. Overfladen omkring trampolinen kan være polstret med materiale, som vil forhindre skade i tilfælde af at brugeren falder af. I år var 2008 alene var der 104,752 trampolin skader og 10 procent af dem hovedskader. Ikke alle jorden er passende til denne installation, som blødere jorden kan hule i og det første bør drøftes med en konstruktion specialist i dit område.

Instruktioner

•Measure ud og Bemærk nede den nøjagtige størrelse af trampolinen, mens de kan komme i forskellige former og størrelser. Målingerne bør tage omkring en 1/8 tomme inde fra en del af rammen. Hullet gravet under trampolinen bør være omkring 4 fod dyb og trampolinen selv skal sidde en tomme eller to over jorden til at tillade luft at bevæge sig gennem samtidig bliver brugt. Længde og bredde af hullet skal matche størrelsen af trampolinen præcist. Bruge murværk blokke på alle sider af hullet til at forhindre enhver jord bevægelse.

•Dig hul ved hjælp af en skovl eller leje ud en konstruktion besætning til at gøre det med kommercielle udstyr. Dette vil kan gøres ved en individuel, men tage mere tid og arbejde, som det er anstrengende manuel arbejdskraft.

•Køre den en dræning rør fra midten af hullet til et sikkert sted, hvor vandet kan drænes. Dette er så der vandpytter eller stillestående vand er ikke tilladt at form i tilfælde af en kraftig regn. I tilfælde af meget kraftig regn skal du muligvis bruge en ekstra pumpe til at flytte vandet.

•Opret mur omkring hullet med murværk blokke og brug mørtel mellem blok til at forsegle dem på plads. Dette vil tage et par timer til at tørre så tillader mindst fem timer. Højden af blok væg bør overstige jorden af omkring en tomme eller to lader luften passere og holde vand og jord ud af hullet.

•Sæt rammen af trampolin i hul oven på murværk blokke. Da den nederste del af rammen er formet som en bogstavet "L", hvis målt korrekt vil det hviler sikkert på blokkene. Tillægge trampolin med brug af de kilder, der kommer med det måtten. Secure safety pad over fjedrene, så at det ikke bevæger sig.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com