Udendørs planter, der kan modstå Floridas vejr

December 11

Floridas vejr er subtropisk karakter, hvilket gør det let at dyrke en lang række plantearter. Vinteren bringer den største temperaturforandringer i staten. Gartnere bor i North Florida har regelmæssig frostgrader at beskæftige sig med, men i sydlige dele af staten frost er usædvanligt. Vind og salt spray er et andet vejr element Florida gartnere skal slås med i deres haver. Vælg planter egnet for netop jeres området inden for staten.

Yucca

Mange arter af yucca (Yucca) vokser i hele staten er indfødte, tolerante over for dets vækstbetingelser. Planter har spyd-lignende blade med skarpe, tornede ender. Høje pigge komme ud af sin center i foråret gennem sommeren, fylde med klynger af hvide blomster, som tiltrækker sommerfugle. Afhængig af sort, er løv grønlig, brogede eller grålig i farvning. Yucca vokser godt under hele hele staten og er hårdfør i USA, Department of Agriculture hårdførhed zoner 8-11. Anlægget virker godt bruges som en hindring eller modellen. Det er ikke egnet til brug omkring fortove eller indgange på grund af sin spiky karakter.

Afhængigt af den særlige kultivar, yucca vokser overalt fra 3 til 12 fod høje på modenhed, med en spredning på 3 til 6 fødder. Deres høje tolerance over for salt og tørke gøre dem egnede planter for kystnære områder. De tåler vokser i en bred vifte af veldrænet jord og foretrækker vokser i fuld sol til halvskygge.

Sydlige Magnolia

Repræsenterer alt det sydlige, er den sydlige magnolia (Magnolia grandiflora) en attraktiv træ, der vokser i haver i hele staten. Det er hårdfør i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 8 gennem 10b. Magnolia er en indfødt og tolerante over for statens vækstbetingelser. Hvide til cremefarvede blomster, der er duftende blomstre hele sommeren, efterfulgt af store frø bælg fyldt med små røde frø. Frøene tiltrække lokale dyreliv, fugle og egern.

Den sydlige magnolia kan vokse helt store, at nå en moden højde på op til 80 fod med en spredning halv højde. Det vokser med en medium hastighed på hastighed og har en mellemlang tolerance over for tørke. Dens høj tolerance over for salt spray og vind gør det en passende valg for kystnære landskaber. Magnolia vokser godt i en række godt afdrypning jord og foretrækker sol til halvskygge.

Gedeblad

Honeysuckle vin (Lonicera sempervirens) vokser godt i hele USA Department of Agriculture hårdførhed zoner 8 selv 10a. Gartnere i hele hele staten får ingen problemer vokser denne indfødte kaprifolium. Også kaldet koral Gedeblad, producerer anlægget røde, slanke, trompet-lignende blomster født i klynger springtime gennem sommeren. Det tiltrækker sommerfugle, kolibrier og forskellige fuglearter spiser bær, der følger blomstrer. Vin fungerer godt vokser på hegn, espalier, vægge eller i dyrelivet eller blandet flerårig haver.

Gedeblad vokser ret hurtigt at nå en moden højde på op til 15 fod. Det tolererer vokser i en bred vifte af Florida jordtyper. Planter vokse og blomstre bedst i fuld sol til halvskygge betingelser og har en mellemlang tolerance over for tørke og salt spray, hvilket gør dem egnede til brug i kystnære haver ikke ligger direkte på kysten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com