Hvordan man laver ulmende Eucalyptus Potpourri

December 11

Potpourri giver kontinuerlig, varig duft. Mens nogle potpourri blandinger er dyre at købe, kan ingredienser til hjemmelavet potpourris være relativt billig og umagen værd. Eucalyptus potpourri, gjort til en ulmende væske, giver en vidunderlig duft, der er godt for krop og sjæl.

Instruktioner

•Forbered ingredienser. Du kan gøre eucalyptus potpourri i en række forskellige måder. Men for en god ulmende potpourri, tør eukalyptus først. Hvis du ejer et eucalyptus gren eller plante, bruge blade, der har mistet meget af deres oprindelige skarphed. Støve dem til at fjerne alle snavs og andre materialer; Fjern blade fra grenen og lægge ud til tørre.

Når det er tørret, kombinere eukalyptus med andre ingredienser. For en rose-baserede potpourri med stærk eucalyptus overtoner, kombinere to kopper steg kronblade, en fjerdedel kop af kamille blomster og en halv blade kop af eukalyptus. Let knuse bladene. Tilsæt 20 dråber rosenolie til blandingen.

•Cook og cool blandingen. Anbring gryden af ingredienser på komfuret, og tilføje en kvart af vand. Kog ved svag varme, indtil blandingen simmers. Lad det simre i et par timer, tilsætning af vand som nødvendigt, indtil duften fylder huset og bladene er alle kogt ned. For at bevare væske til senere brug, strain blomster ud som din hæld vandet i et målebæger. For hver en halv kop væske, tilføje en pakke af unflavored gelatine og fem dråber af eucalyptus olie. Rør indtil opløst, derefter hældes i forberedt babymad, store konservesfabrikker krukker eller tærte-formet forme. Dække potpourri, Lad blandingen afkøle overnatning og opbevare indtil klar til brug.

•Når du vil simre potpourri, Fjern låget fra krukken eller udpakke rede gel tærte. Anbring krukken over et potpourri varmere eller på et komfur mens madlavning. Men Undlad at placere det direkte over høj varme. For gel tærter, placere tærte i en potpourri brænder eller tærte varmere, og aktivere den varmekilde. Lad blandingen smelte og lad det simre indtil det ikke længere er duftende.

Tips & advarsler

  • Da eukalyptus er så stærk, tilføje en lille mængde meget duft til enhver potpourri opskrift. Overvej at tilføje ¼ kop til blomst-baserede potpourri opskrifter. Læg ikke for meget, eller det vil overmande blandingen.
  • Sikre krukker renses grundigt før du tilføjer potpourri eller skimmel kunne vokse inde i krukker. Hvis mug stadig fortsætter med at vokse, kan du overveje at tilføje 1 tsk salt til blandingen før afkøling. (Se Reference 1)

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com