Hvordan at tage sig af en Mini steg Bush

January 18

Hvordan at tage sig af en Mini steg Bush

Mini steg fabrikken er en hybrid af den oprindelige standard steg anlæg. Det vil producere blomstrer næsten kontinuerligt med den rette pleje. Der er en vis uenighed blandt gartnere, om rosen bør dyrkes indendørs eller udendørs, men mange mennesker har haft succes begge veje. Mini rose er ikke alt for svært at passe.

Instruktioner

• Start med en sund plante fra en velrenommeret havecentre eller børnehave. Kontrollere plante grundigt for insekter eller andre tegn på sygdom.

•Plant rosenhæk i den største pulje muligt. Mere plads betyder mindre vanding og lettere vækst for anlægget. Fyld potten med høj kvalitet pottemuld og vand det, indtil det er fugtig, men ikke alt for klamme. Begrave bushen dybt nok til at dække hele rodklumpen.

•Sæt bush i et område, der modtager lys for størstedelen af dagen. For meget skygge vil hæmme blomstrende og forårsage plante til at vokse langsommere. Mindst fire timers kontinuerlig solen er nødvendigt hver dag og mere end det er ideelle.

•Kapacitet rosenhæk regelmæssigt. Jorden skal være fugtig på alle tidspunkter og aldrig lov til at tørre ud. Ikke over vandet og lægges i blød i jorden. Tillad ikke vand til at stå i jorden uden at dræne som dette vil medføre rod rot og plante død.

•Når rosenhæk hver måned i løbet af foråret og sommeren med en gødning formel, der udpeges til blomstrende planter. Dette vil fremme vækst og blomstrende. Fodring i løbet af efteråret og vinteren er ikke nødvendigt.

•Klippe brugt blomster fra bush at fremme ny vækst. Yderligere beskæring i form af bush er ikke nødvendigt, men hvis det foretrækkes det skal gøres tidligt falde når blomstrende bremser.

Tips & advarsler

  • For at udbrede den mini rosenhæk, tage en skæring fra en sund plante i slutningen af efteråret. Vælg en gren, der har fading blomstrer og skære en sektion, der er 8 til 10 inches lang. Fjerne brugte blomstrer og lavere blade. Dyp opskæring i et flydende eller pulver hepper hormon. Plante opskæring dybt nok til at stå på sine egne i en blanding af pottemuld jord og sphagnum. Sted at skære i et solrigt sted direkte sollys. Rødderne vil begynde at dukke op i seks til otte uger.
  • Vær forsigtig ved håndtering af rosenhæk for at undgå de skarpe torne.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com