Brændbarhed af fyrretræer

December 12

Brændbarhed af fyrretræer

Fyrretræer er en meget brandfarlige arter af træ, når tørre. Dog kan en frisk skåret eller stadig voksende fyrretræ modstå forbrænding for en stor mængde af tid, afhængigt af intensiteten af ilden og hvorvidt det er bevidst angiver. Den overraskende tilbøjelighed for fyrretræer at antænde bør anerkendes af de mange mennesker, der bruger fyrretræer som ferie træer indendørs.

Faktorer

En undersøgelse foretaget af den Firewise gruppe i Maryland bestemmes mange faktorer, der kan øge brændbarhed af planter. Fyrretræer har næsten hver karakteristisk, der vil øge brændbarhed af planter. De er harpiksholdige, kaste nåle, har lavt hængende grene og tætte løv og kan bevare tørrede nåle. Disse faktorer tilsammen fyrretræer yderst brandfarlig.

Statistik

Ifølge National Fire Protection Association, er næsten 600 brande hvert år i USA forårsaget af antændelse af juletræer (fyr). Over 500 af disse årlige brande opstå indendørs, hvilket resultere i gennemsnit 33 dødsfald om året og over 100 skader om året. Desuden, de årlige brande føre til over 21 millioner dollars i direkte bygningsskader. Disse tal er faldet meget i år. Næsten dobbelt så mange sådanne brande opstod i 1960 ' erne.

Brandhæmmende

Skov produkter laboratorium udfører mange tests for at forbedre sikkerheden på ved hjælp af fyrretræer som hjemmet dekorationer. Blandt disse er prøver at forbedre brand retardering af træerne. Det blev anset for at tilføje brandhæmmende kemikalier til vand for træerne ville forbedre deres modstand, men FPL bevist. FPL hedder det, at placere et træ i postevand er langt mere fordelagtig end ved hjælp af kemiske tilsætningsstoffer.

Fyrretræer og værelses brande

En fyrretræ, der er tilbage at naturligt tørt, ved at placere det i en stand med lidt at ingen vand, kan brænde sporadisk og ikke give en betydelig mængde varme, der henviser til, at træer, der har været kunstigt tørret eller overdrevent tørret gennem tør varme og varmelamper, skabe 10 til 20 gange varmen og brænde seks til 10 gange hurtigere. De tørrede træer frigive energi nok til at forårsage en værelse brand, mens den naturligt tørret træ ville savn en anden brændselskilde, såsom papir, til at antænde rummet.

Fyrretræer i stående vand

Fyrretræer, der blev skåret og lov til at stå i vand, modtager tilstrækkelig vand til blade, kunne ikke være antændt af en match, ifølge undersøgelser udført af Institut for skovbrug-Canada. I den samme gruppe af undersøgelser, blev det fastslået, at tillade et træ til at droppe 50 til 85 procent i vandindhold ville give træet for at være let ignitable med en match og at tillader træet at falde til under 50 procent fugtighedsindhold ville gøre træet en ekstrem fare.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com