Rock gårdhave Installation

December 12

Rock gårdhave Installation

En rock gårdhave giver et stærkt, naturligt vejrbestandig overflade for at nyde din landskab. Mod et frodigt landskab eller pool-området har rock terrasser stilfulde stoflige kontrast og en følelse af permanens. Hvis du vil installere en rock gårdhave, bruge flade klipper så overfladen bliver flad. Du kan købe sten skæres i ensartede rektangler og placere dem som fliser eller bruge "brudt" klipperne varierende størrelser og figurer til et naturligt look.

Forberede webstedet

Det er en fordel at oprette en patio design plan før bryde jorden. Overveje mængden af sol, skygge og rum du ønsker og vælg stedet i din værftet der passer bedst til din ønskeliste. Måle den tilgængelige plads og tegne en grundlæggende skitse af området. Tegne forskellige figurer til terrassen og vælge din favorit.

Afmærke grænser af gårdhave med landskab maling. Lave lige snit ned i jorden langs grænserne med en flad skovl. Fjerne græs og 8 inches af jord, indtil bunden af webstedet er niveau. Hvis webstedet er i nærheden af huset, grade den overflade 1 tommer for hver 4 fødder af afstand fra huset så regnvand vil løbe i den modsatte retning.

Bygge fundamentet

En seng af grus og sand gør det muligt for fugt at rejse under en gårdhave, forhindrer vand og frost heave skader. Lægge 4 inches af grus over bunden af kuplen og kompakt grus med en sikret mod manipulation værktøj indtil stenene er pakket hårdt. Dumpe 2 inches af sand over grus og trække en 2 x 4 over toppen til at sprede den.

Installere Edge begrænsninger

Træ eller metal begrænsninger omkring terrassen vil låse klipper i position, så de ikke vil flytte med normale slitage. Arrangere 2 x 4 tommer bestyrelser rundt den indvendige kant af webstedet og skrue enderne af brædderne sammen. Drive 1 x 3 tommer stakes hver 2 fødder omkring ydersiden af rammen. Hvis du bruger metal kant, brug 10-tommer søm pigge gennem de pre-cut slots til at sikre det gennem grus til jorden.

Lay Patio klipper

Indstille terrassen klipper i den sand seng efter det mønster, du har valgt. Vrikke klipper ud i sandet, indtil de er plan med hinanden. Forlade konsekvent rum mellem klipperne, wedging mindre sten ind i nogen store huller. Når gårdhave klipperne er på plads, børste finkornet sand over toppen og pakke det ind i leddene. Sand leddene pad klipperne som de bosætte sig og typisk bør genfyldes hvert år eller to.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com