Hortensia kan dyrkes i Potter?

January 19

Hortensia kan dyrkes i Potter?

Hortensiaer er plantet i jorden og i potter. De skal være ordentligt potteplanter, så de vokser uden sygdom eller andre problemer. Gartnere nødt til at tage klima i betragtning, når du placerer hortensia gryder i gården. Denne prydplante udfører bedst når der dyrkes i halvskygge i varme områder eller på solrige steder med moderate somre.

Fordele ved dyrkning i Potter

Hortensia stoppe producere blomstrer når plantet eller placeres i områder, der modtager for meget skygge. En fordel ved voksende hortensia i en pot er evnen til at flytte det til delvis skygge under varme temperaturer eller solrige dele under moderat sommertemperaturer. Hortensia foretrækker temperaturer mellem 60 og 80 grader Fahrenheit. I modsætning til hortensiaer plantet i jorden, kan gartnere flytte deres planter indendørs når temperaturerne falde brat i efteråret.

Vækstmedium

Brug en steriliseret potning medium for at forhindre din geranium i kontraherende en jord-bårne sygdomme, såsom det sydlige visnesyge, som hjemsøger havejord. Den potning medium bør fremme dræning. Texas A & M University anbefaler 2 dele sphagnum og 1 del Selvbygger sand eller pottemuld mix. Plantning hortensia i dårligt dræning potning medium hæver risikoen for anlægget kontraherende en sygdom som phytophthora root rot.

Hortensia typer bedste for gryder

Nogle hortensia typer er vanskelig at dyrke i potterne. De bedste typer er dem med kompakt voksende egenskaber såsom oakleaf hortensia kultivarer. Sorter såsom panicle hortensia kan være svært at holde og flytte i en pot på grund af deres modne højde på op til 15 fod. Når du køber en hortensia fra en børnehave, check etiketten for sin modne højde og bredde før plantning.

Pottemuld

Brug en gryde der har drænhuller mindst en halv-tomme i diameter. Vælg en pulje, som er lidt større end rodklump af hortensia. Fyld gryden to tredjedele af vejen med potning blandingen og derefter oprette et hul stort nok for rodklumpen. Placer hortensia inde i hullet og tilføje mere jord.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com