Hvordan man laver Vinyl Wall grafik

December 13

Hvordan man laver Vinyl Wall grafik

Om du bor i en lejlighed hvor maleri og billeder er forbudt eller du flytter ofte, vinyl vægdekorationer kan gøre et rum synes mere som hjem. Disse vægdekorationer bruge lav-tack lim til at klamre sig til dine vægge og tilføje personlighed til din indretning. De virker meget godt i sovesale eller børns værelser. Dorm studerende kan tage dekorationer med dem, når de går, og børnene kan ændre atmosfæren i deres plads efter behag.

Instruktioner

•Unroll en længde af din kontakt papir. Skitsere et design på den kontakt papir med kridt. Dine muligheder er kun begrænset af din fantasi. Du kan oprette stjerner og planeter, træer, blomster, skyer, fugle, klæbrig billedrammer med silhuetter inde eller endda polka prikker.

•Klippe ud af dit design. Bruge meget skarp saks og arbejder langsomt, især hvis du har masser af små detaljer. Prøv at gøre din nedskæringer, glat og løbende. Ru kanter vil stå mod en solid vægfarve.

•Peel opbakning fra en af dine design stykker. Tryk den på væggen, og glat det med kanten af en plast kreditkort, lånerkort eller foto ID. Dette eliminerer bobler og hjælper med kontakt papir-stick. Skræl opbakning fra det næste stykke og anvende det på væggen på samme måde. Fortsæt, indtil alle brikkerne sidder fast til væggen.

•Strømforbrug i standby tilbage og kig på din kunst. Hvis du har brug at omarrangere noget, skræl det op forsigtigt med hjørnet af dit plastikkort og genanvende det som før i det nye område.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com