Hvordan man kan skære kalksten

December 14

Hvordan man kan skære kalksten

Kalksten er en alsidig rock, der er populære for byggematerialer som flise eller landskab dekoration. Denne sedimentbjergarter former i en rolig ocean indstilling fra en udfældning af calcit mineral eller ophobning af calcium-karbonat-rige dyrs skaller. Kalksten er en finkornet, soft rock, som du nemt kan ridse og skåret i forskellige former og tykkelser. Du kan finde plader af kalksten i en række forskellige farver til din husstand projekter.

Instruktioner

•Anbring kalksten på en flad overflade. Markere rock med kridt linjer til at angive de områder, du ønsker at skære. For en præcis størrelse, markere længde, bredde og højde på rock overflade med måle bånd og kridt.

•Indstil op den våde cirkulære så ifølge producentens anvisninger. Don arbejdshandsker, beskyttelsesbriller og en partikler støvmaske før du begynder at skære kalksten for at beskytte dig selv mod flyvende snavs og støv partikler.

•Sæt kalksten til den våde rundsav. Position rock så savklinge linjer op med en af dine kridt linjer.

•Start våde så og skære kalksten langs den første kridtstreg, efter saw manufactuer instruktioner til betjening af saven. Flyt kalksten som nødvendigt og skære langs den næste linje. Fortsætte processen, indtil du har skåret kalken langs alle dine kridt linjer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com