Sådan Beskær en døende Lawson False cypres

January 20

Sådan Beskær en døende Lawson False cypres

Trods sit navn er Lawson false cypres (Chamaecyparis cypres), faktisk, en art af cypres, der kan nå op til 150 fod høje i naturen. Også kendt som den fælles navne port orford cedertræ og white cedertræ, vokser denne tætte stedsegrønne nåletræer i en konisk form, med flagrende grene og aflange kegler. Trives i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 5-9, er Lawson falske cypres modtagelige for fikse mider, kvist blight, nål blight og fatal root rot. Selvom beskæring kan undertiden genoplive et døende træ, er ordentlig samlede træ pleje og forvaltning integreret i genoplive et døende Lawson falske cypres.

Instruktioner

•Disinfect din beskæring værktøjer før og efter brug på en skrantende træ for at mindske risikoen for sygdomsspredning. Sættetid dine værktøjer i en spand fyldt med 25 procent blegemiddelopløsning. Bland denne løsning ved at føje 1 del blegemiddel til 3 dele vand, og Nyd værktøjerne i mindst fem minutter.

•Prune en døende Lawson falske cypres i slutningen af foråret eller forsommeren så det har den bedste chance for ny vækst i løbet af vækstsæsonen. Disse træer er langsomme til at erstatte vækst, og gamle træ producerer ingen ny vækst.

•Prune off alle døde grene af træet, bruger Sakse til mindre lemmer og en beskæring så for større virksomheder. Look for døde, browning gren tips. Følg dem tilbage til stammen, og skær dem, hvor filialen møder stammen. Undgå skære ind i stammen, sig selv, da disse sår er langsom til at helbrede. Arbejde handsker for at beskytte dine hænder mens beskæring.

•Tag grene der krydser hinanden, som de er tilbøjelige til at producere gnide sår over tid. Disse sår gøre Lawson falske cypres mere modtagelige for sygdommen.

• Fremme ny vækst ved hjælp af metoden overskriften tilbage af beskæring. Fjerne et par inches af gren tips i områder, hvor du ønsker at producere tykkere vækst. Disse nedskæringer på en gren gaffel, men gøre så sparsomt, da tunge beskæring kan forårsage permanent bare pletter i dit træ. Kun grønne, aktivt voksende gren tips vil producere nye vækst. Mens på vej tilbage, kan du påvirke formen af dit træ ved at vælge at skære enten indad eller udad voksende knopper.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com