Sådan bestand en One-Acre fiskedam

December 15

Sådan bestand en One-Acre fiskedam

En one-acre Dam kan være en god kilde af underholdning og rekreation når fyldt med den korrekte arter af fisk og anvende de rette strømpe metoder. At vælge forkert arter eller tilføje fisk på det forkerte tidspunkt af året kan resultere i tab af fisk samt hæmmet vækst af nogle arter på grund af overbelægning. Når de beslutter, hvilken type af fisk til at købe for at lagerføre en dam, tænke på små fisk, der kan være en konstant fødekilde for større fisk. Forsøge at etablere en selvforsynende økosystem, der kan understøtte en sund fisk befolkning uden ekstra omkostninger.

Instruktioner

•Tilføj 1.000 voksne bredhovedet eller gyldne shiner minnows til one-acre dammen i efteråret når vandtemperaturen falder til under 65 grader Fahrenheit. Minnows give base fødekilde for alle andre fisk men har brug for tid til at blive etableret. Transportere fisk til dammen i en plasticpose eller spand. Lad taske eller spand sidde i Dam vand ved vandkanten i 30 minutter, indtil temperaturen i beholderen er det samme som Dam vand for at undgå chok, når fisken er frigivet. Ikke tilføje små fisk ved siden af en dræning eller overløb hvor fisken kunne blive fejet ud af dammen af en stærk strøm.

•Tilføj 250 små bluegill og 250 små røde-øre klumpfisk om vinteren de første år. Hvis det er muligt, tilføje en anden 1.000 voksne bredhovedet eller gyldne shiner minnows på samme tid, fordi tab satsen for minnows tilføjet i efteråret på grund af fugle og andre rovdyr er høj. Bluegill og klumpfisk vil gyde i foråret og levere mad til større arter såsom largemouth bas. Brug den samme metode beskrevet i trin 1 for at tillade fisk til at tilpasse sig til vandets temperatur og undgå små fisk fra tabt via afløbet strømninger. Du kan frigive fisk i samme område hver gang, fordi fisken vil svømme væk fra området og sprede sig i hele dammen.

•Stock 100 små largemouth bas i foråret når vandtemperaturen er stadig under 65 grader Fahrenheit. Bruge largemouth bas eller en largemouth bas hybrid, fordi de er tilpasset til at leve i dammen miljøer. Tilføjelsen af den largemouth bas i foråret tillader de bas sættefisk til foder på bluegill og klumpfisk, der rugeæg i foråret. Brug de samme procedurer som beskrevet ovenfor til at introducere de unge bas til deres nye hjem.

•Stock 100 små kanal havkat følgende falde hvis havkat er ønsket. Kanal havkat har en lav reproduktion sats; Men selv et par stykker vil holde vandet overskyet som de finde føde på bunden af dammen. Uklart vand er visuelt utiltalende og kan påvirke sundheden af andre fisk. Også, uklart vand forhindrer vækst af gavnlige alger og græsser som mindre fisk feed og bruge for dækning ved at blokere sollyset fra bunden af dammen. Undgå bullhead havkat, fordi de har en højere gengivelse end kanal havkat og de spiser bas og bluegill æg. Tilføje unge kanal havkat til dammen på samme måde som du tilføje andre fisk.

Tips & advarsler

  • Tilføj ikke fisk til din Dam, der er blevet fanget eller fanget et andet sted. Fisk fra en ekstern kilde kan bringe sygdomme til din fiskebestanden eller kan have problemer med at overleve i en lille dam.
  • Aldrig stock fisk i en dam, hvis vandets temperatur er omkring 65 grader Fahrenheit fordi fisk ikke kan tåle de varmere temperaturer, når første indført i den nye Dam.
  • Guldfisk eller koi anbefales ikke til en stor udendørs Dam animalske prædation, konkurrence med rovfisk og deres evne til at skabe uklarhed i vandet på grund af deres bunden fodring aktiviteter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com