Hvordan man opbygger en BBQ ryger ovn

January 23

Hvordan man opbygger en BBQ ryger ovn

Hvis du ønsker at bygge din egen BBQ ryger ovn, er der særlige kits du kan købe fra de fleste hjem forbedring butikker. Men disse kits er lavet af grundlæggende materialer, som du kan købe fra Landskabsarkitektarbejde levering butikker og isenkræmmere. Ved picking up materialer individuelt, kan du tilpasse udseende og størrelse af din ryger ovn samtidig spare lidt penge. Denne type af ryger ovn kræver ikke mørtel, så du kan nemt bryde det ned når som helst du ønsker.

Instruktioner

•Measure og mark en cirkel i din værftet, der er 5 fod i diameter. Marker en cirkel med stakes eller spraymaling, så du ved, hvor at grave.

•Excavate cirkel til en dybde af omkring 1 fod. Kompakt jord i bunden af hullet med en stampning værktøj. Bruge en tømrer niveau for at sikre jordbunden er selv. Hæld 4 inches af knust Landskabsarkitektoniske sten i hullet, så glatte dem ud med en rake. Hæld 4 inches af sand over klipperne.

•Tamp sandet ned og sørg for at det er niveau. Fastsætte den første ring af fastholde mur mursten lige inden for kanten af cirklen. Sørg for hver mursten er niveau--det er vigtigt, fordi dette er din ryger foundation.

•Lay to til tre flere ringe af mursten oven på det fundament, svimlende mursten, således at sømmene ikke line op, hæld derefter 3 inches af skærver i pit. Forlade omkring 1/2 tomme plads mellem mursten på den endelige lag for at give mulighed for luftcirkulation.

•Sæt en cirkulær stål rist over ringen. Du kan få disse fra de fleste hjem forbedring og isenkræmmere--de kommer i forskellige størrelser, så vælg en bred nok til at hvile på din mursten. Tilføje to flere lag af mursten. Placer et stykke krydsfiner over pit helt dækker åbningen. Dette vil holde røg inde i pit.

Tips & advarsler

  • Du kan spare lidt flere penge på dette projekt ved at gøre det kvadratiske eller rektangulære så du ikke behøver købe vinkel-cut støttemur mursten for den cirkulære design.
  • Når picking ud landskabspleje rock, undgå river rock, fordi det kan eksplodere når de udsættes for høje temperaturer.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com