Hvordan at finde den størrelse, der er nødvendige for en vindmølle

December 16

Hvordan at finde den størrelse, der er nødvendige for en vindmølle

Før du tilføjer vind-genereret strøm til dit hjem, skal du først beslutte hvilken størrelse vindmølle du kræver. Nogle store boliger kræver flere vindmøller baseret på deres strømforbrug. Vindmøller er en kostbar indledende investering, men vil i sidste ende betale for sig selv efter en årrække af frie elproduktion. Du vil også hjælpe miljøet som dit hjem bliver mindre afhængige af fossile brændstoffer. Et par målinger og et besøg på en online regnemaskine vil hjælpe dig med at finde den størrelse, der er nødvendige for en vindmølle.

Instruktioner

•Indstil den gennemsnitlige vindhastighed i din del af landet ved at finde din tilstands wind kort på webstedet "Vind kraftoverførsel Amerika". Hjemmesiden vil tage dig til en Vindkort over din tilstand. Find dit område og optage de tilsvarende vindhastighed på webstedet "Energi effektive valg" i den boks, der hedder "Indtast din potentielle vindhastighed og -format."

•Calculate din årlige husstand power brug ved at åbne din seneste elregning og ser på den samlede anvendelse for den aktuelle måned. Det samlede antal vises i kilowatt-timer eller kWh. Multiplicer dette nummer af 12 og angive oplysningerne på hjemmesiden. Indtast den pris, du betaler pr. kWh, så godt. Denne information vil også være indeholdt på din regning.

•Calculate vindmølle behov for dit hjem ved at klikke på "Udfør wind turbine magt beregninger" på webstedet effektive energivalg. Det vil automatisk beregne din årlige besparelse, tyder ordentlig møllen for dit hjem og give dig en anslået tidsramme som vindmøllen vil betale for sig selv.

Tips & advarsler

  • Den effektive energivalg hjemmeside har også en vind data for nogle stater til at hjælpe med dine beregninger, men det omfatter ikke alle 50 amerikanske stater.
  • Leje en professionel til at installere din vindmølle. Der er en chance for elektrisk stød eller beskadigelse af det lokale elnet, hvis du forsøger at installere en vindmølle forkert.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com