Sådan bruges et tørklæde på en Palladium vindue

December 16

Både nye og klassiske arkitektur omfatter ofte Palladio windows. Palladio windows, med deres hvælvede toppe, tilbyde både klassiske appel og en udsmykning challenge. Mange boligejere vælger for at forlade den øverste arch del af en Palladio vindue afdækket for at tillade træ og støbning af vinduet for at være et samlingspunkt i rummet. Bruge et tørklæde på en Palladio vindue, placeret umiddelbart under vinduet arch øverst i vinduet rektangel under svangen.

Instruktioner

•Measure afstand på tværs af området under vinduet hvælvede. Normalt er der molding eller en stribe af træ adskiller hvælvede vinduet og vinduet rektangel nedenunder. Tilføj afstand du lyst tørklæde til at hænge ned langs hver side af vinduet at afstanden over vinduet og derefter tilføje en at to fødder for hver sag, du vil oprette med tørklæde (i en enkelt smalt vindue, vil du sikkert tilføje op til to fødder). Tilføje alle disse målinger sammen at finde længden af tørklæde du har brug for.

•Purchase et vindue tørklæde i længden du regnede i første trin. Købe en gardinstang (med hardware) eller valance kroge til at installere på hver side af vinduet.

•Sæt gardinstang eller valance kroge passende i stand til at holde tørklæde på vinduet lige under vinduet hvælvede. Brug en boremaskine til at lave huller og bruge træ skruer (med ankre) til at knytte hardware i væggen.

•Find midten af tørklædet og midten af vinduet. Position midten af tørklæde over midten af vinduet og loop tørklæde over gardinstang eller valance kroge på hver side af vinduet.

•Træk tørklæde ned i centeret i selv beløb fra både venstre og højre side af vinduet så det afskalninger i midten smukt.

•Vælg tilbage og ser på Palladio vinduet for at se om du kan lide effekten. Justere tørklæde for at gøre det symmetriske og så at det flyder i en attraktiv måde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com