Rengøring en dam, ved hjælp af våd tør Vac

January 24

Damme kan blive en skamplet for byen efter tid. Alger og ukrudt kan kvæle dem, vandet kan slå grønne eller brune og uønskede skadedyr kan angribe vandet. Ofte er den eneste handling at tage at tømme dammen, rense den og starte på en frisk. En måde at dræne din dam er ved hjælp af en shop-vac. Før du starter dette projekt, sørge for, at din shop vac er designet til at vakuum vand med den rette filter installeret.

Instruktioner

•Træk så mange ukrudt og skimme off så meget alger og snavs, som du kan i hånden. Dette vil fremskynde processen senere.

•Sæt det vakuum slange ind i luftindtaget port Hvis slangen ikke allerede er angivet på denne måde. Linje op de med indløbsstuds ved at dreje højre eller venstre. Twist slangen igen for at låse det på plads.

•Drej på vakuum og Kør enden af slangen rundt i still-vådt kanten af dammen. Fjerne mere end to eller tre inches af vand med spanden. Dette vil rense en stor del af mos, alger og snavs som du fremskridt og vil spare dig skæve gang.

•Fortsæt fjernelse af vand med spanden og støvsugning rundt i kanten af dammen. Når den våde tørre vac bliver fyldt med vand det vakuum lyd vil ændre og slangen vil stoppe picking up alger og vand. Slukke vakuum. Pop to fangster på de øverste kant af vac. løft forsigtigt toppen af tomrummet ud, at huske, hvordan toppen passer på. Vær forsigtig, når opløfte toppen af vac, da der vil være et filter, der er forbundet til toppen. Omhyggeligt sæt toppen af vac med filteret hvile på en forholdsvis ren placering, såsom et bord.

•Carry bunden af vac til din dumping sted og dump ud i vandet.

•Anvend en haveslange til at slange off det filter, der er knyttet til toppen af vac. Brug ikke en strøm af vand, der er så svært det River stof af filteret.

•Reattach toppen af vakuum, snapper to hægter tilbage på plads og fortsætte den rensning oparbejde indtil Dam er helt tør og forholdsvis ren.

Tips & advarsler

  • Afhængigt af hvor meget vand du fjerne gennem vakuum slange, i stedet for hvor meget vand du kaste ud ved hjælp af din spand, skal du muligvis fjerne toppen af vac og dump vandet ofte da vac vil fylde relativt hurtigt. Du skal måske ikke slange ud filteret hver gang du dumpe vand fra vac; bestemme ved besigtigelse af hvor ofte du nødt til at slange det rene.
  • Gør ikke få stikkontakt våd, hvor du har tilsluttet din vac. tørre dine hænder før tilslutte eller frakoble ethvert elektrisk apparat. Følg alle producentens anvisninger for brugen af den våde tørre vac.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com