Hvordan til at rense et afløb med en elektrisk ål

December 17

Elektrisk ål fremstiller en komplet serie af kabel afløbsrens til både bolig- og kommerciel brug. Disse enheder varierer i størrelse fra et lille enhed for smalle rørdiametre i sommerhuse til store, professionelle maskiner kan rense rør op til 6 inches i diameter, der er flere hundrede fod lang. Til brug i hjemmet, elektrisk ål afløbsrens er relativt enkle at betjene og er ofte tilgængelige for lease i hjemmet forbedring og udstyr leje butikker.

Instruktioner

•Tag på dit sikkerhedsbriller og tunge læderhandsker sætte på dit sikkerhedsbriller. Stik den elektriske ål i en ground fejl circuit interrupter forbundet til en jordet stikkontakt. Test og derefter nulstille interrupter.

•Indstil den opererer skifte til den forreste position. Frigive kabelklemmen på kabel boliger. Indstille elektrisk ål drain renere at indenfor 3 fod af røret til at blive renset. Indstille aktuator fodkontakten nær pipe åbning.

•Åbn kablet spændingen knop og trække sig ud omkring 1 fod kabel. Påhæftes enden af kablet for obstruktion du vil rydde en passende rengøring tip. For eksempel bruge en foråret krog til at fjerne et objekt af tøj fra et dræn. Sæt enden af kablet og kabel guide foråret ind i røret åbning.

•Hold kabel guide spring med den ene hånd. Start kablet renere med fodkontakten. Indstille feed kontrol løftestang til at "Fremad." Tillad kablet til feed ind i røret som kablet vender indtil slutningen af kablet møder obstruktion.

•Tryk på kablet til snit gennem obstruktion. Hvis belastningen på kablet forhindrer den i at dreje, stoppe maskinen drejning og trække op, så tilbage til gratis værktøjet peger på enden af kablet. Fortsætte denne proces, indtil alle hindringer er ryddet.

•Sæt en vand slange ind i røret åbningen og skylle rør med vand. Indstille feeder kontrol løftestang til "Reverse." Hente kablet fra røret, fortsætte med at køre renere og manuelt træk kablet fra røret og fodre den tilbage til yderkablerne på enheden. Stop renseren som enden af kablet når røret åbning.

•Wash snavs fra spyd-point værktøj på enden af kablet. Fjerne og tørre værktøjet. Foder resten af kablet tilbage i kabel boliger. Indstille feeder til "Neutral" og spænd kablet spændingen knop.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com