Hvordan man laver Dekorative opbevaringskasser

December 17

Hvordan man laver Dekorative opbevaringskasser

Hvert år, du bor i dit hjem, samler du flere og flere elementer. Disse kan være keepsakes, gammelt tøj eller blot smykker du ønsker at gemme. Så det er vigtigt at gøre brug af din eksisterende plads i den mest effektive måde. Én måde at gøre er ved at organisere din garderobe og rum ved hjælp af Dekorative opbevaringskasser. På grund af deres attraktive udseende har du mulighed for jazzing op en skabsplads eller sætte dem, da de vil matche dine eksisterende home decor.

Instruktioner

•Decide hvilken størrelse box du har brug for din organisation projekt. For større rum, skal du vælge en gammel papkasse fra din garage. Til mindre rum, skal du vælge en skotøjsæske til at dekorere. Hvis du foretrækker, kan du starte med en præ-made lærred bin.

•Støvposens boksen og rense enhver spindelvæv eller snavs.

•Indstil værelse eller rum, hvor du vil placere din storage box. Gå til din lokale håndværk butik og vælge dekorative papir til brug for dette projekt. Vælg papir, der koordinerer med farver i rummet hvor du ønsker at gemme dine kasser. Købe nok papir, så du kan dække alle kasser du ønsker at dekorere.

•Brug decoupage lim, der er en blanding af halvt vand og halvt lim til at dække én side af din boks. Placer papir du har købt på denne side. Hvis boksen er stor, er det OK at overlappe papir for at skabe en lagdelt virkning på boksen. Bruge denne teknik på alle sider af boksen. Afhængigt af hvad du ønsker at gemme i boksen, dekorere låget, så godt. Når afsluttet, dække hele kassen med en til to lag af lim til at forsegle papir på boksen for kommende år.

•Tillad din opbevaringsboks til tørre og placere en inkjet computer mærke på front og center for boksen opbevaring. Mærke boksen med dens indhold, så du ved, hvad der er indeni.

•Tilføj yderligere glitter eller dekorationer til din opbevaringsboks, hvis du ønsker. Du kan bruge hot lim til at overholde en falsk blomst på forsiden eller tilføje tre-dimensionelle klistermærker for yderligere at forbedre din boks.

Tips & advarsler

  • Tilskynde børnene til at hjælpe med dette projekt, så de vil være begejstrede for organisationen proces.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com