Septiktank feltet linje Installation

December 17

Septiktank feltet linje Installation

I USA har prøver skal udføres for at afgøre, om en egenskab er passende for et konventionelt Septisk system. Installation af septiktanke system leach linjer eller afløb felter kan udføres af boligejer i nogle stater, mens andre det skal udføres af en certificeret entreprenøren. Et konventionelt Septisk system består af tanken, hvor fast affald indsamler og afløbet område eller udvaskes linjer, hvor den flydende spildevand er spredt og er filtreret tilbage i jorden.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale county eller byen sundhed afdeling. En tilladelse er normalt kræves for en ny Septisk system eller udskiftning af en beskadiget tank eller eksisterende afløb-felt, der ikke har. De vil give dig formularerne og forklare den proces, du bliver nødt til at følge. I de fleste tilfælde vil de kræve en licenseret septisk tekniker til at besøge webstedet.

•Arrange et besøg af en septisk tekniker eller ingeniør. I de fleste stater han vil udføre tests for at bestemme lerindhold jorden, til at finde niveauet af grundvandet, placering af nærliggende brønde og Bemærk afstand af nogen stående eller kører overfladevand eller vand drainages i nærheden. Hvis ejendommen opfylder kriterierne for en konventionel septiktanke system, vil han designe et system og tegne planer.

•Dig skyttegrave for feltet linjer. Når feltet septiktank og distribution har været installeret, måle og markere linjer efter planen. Bruge stakes og streng eller mærkning maling. Bruge skovle eller en rendegraver til at grave skyttegrave for linjerne. Planerne vil vise antallet af linjer og dimensioner af skyttegravene, som er normalt omkring 18 til 36 inches i bredden og 1 til 2 fødder dyb.

•Line skyttegrave med den angivne grus, normalt 3/4 til 2 inches i diameter. Grus er normalt 6 inches dyb og skal udjævnes. Lægge de perforerede PVC rør på toppen af grus og slutte sig til dem med PVC rør cement. Tillægge en outlet i boksen distribution i slutningen af hvert rør.

•Opkald county-inspektøren. Han kan bede dig om at foretage ændringer, hvis installationen ikke opfylder de angivne koder. Når installationen er blevet godkendt, dække skyttegrave med 6 til 12 inches af muld, som vist i Ingeniørens planer. Tamp det ned fast pas på ikke at beskadige rørene.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com