Sådan installeres en fem-Wire Alarm Pad Panel

December 18

En alarm pad giver en boligejer at styre et alarmsystem, der er blevet installeret i hjemmet. En defekt alarm pad kan normalt fjernes og erstattes uden at kalde en servicetekniker eller en elektriker. Husholdning værktøjer er nødvendige, som er en grundlæggende forståelse af elektriske ledninger systemer. Erhverve en alarm pad panel fra samme firma, der installeret alarm eller fra en sikkerhed servicecenter tilladelse til at foretage pad alarmtavler til salg til offentligheden.

Instruktioner

•Strip 1/2-inch længde af isolering fra hver af de fem ledninger fastgjort til bagsiden af udskiftning alarm pad panelet ved hjælp af wire strippere. Hvis puden funktioner et ledningsnet, fratage isolering fra ledningerne på selen og sæt den sele stikket i stikket på bagsiden af panelet.

•Indtast din adgangskode ind i kontrolpanelet 's nuværende tastatur for at frakoble systemet. Slukke for den elektricitet, der leverer strøm til både den samlede alarmsystem og panelet defekt alarm pad på circuit breaker eller sikringsskabet.

•Fjern de skruer, der holder den defekt alarm pad panel til væggen med en Phillips-head skruetrækker eller en Phillips-head guldsmed skruetrækker, afhængigt af størrelsen af skruerne. Placere skruerne i et papir kop til senere brug.

•Træk panelet off væggen forsigtigt, stretching ledninger i væg bag det ud et par inches. Drej skruen fanen stik ud ledningerne. Placer stikkene i et papir kop til senere brug.

•Separat de snoede par af ledninger fra hinanden. Fjern alarm pad panel og bortskaffe det korrekt.

•Wind i slutningen af den violette ledning fra det nye panel omkring slutningen af violet wire i væggen. Vind enden af den grå ledning fra det nye panel omkring slutningen af den grå ledning i væggen. Vind enden af den orange ledning fra det nye panel omkring slutningen af den orange ledning i væggen. Vind i slutningen af den hvide ledning fra det nye panel omkring slutningen af den hvide ledning i væggen. Vind årets grøn/hvid ledning fra det nye panel omkring slutningen af den grøn/hvide ledning i væggen.

•Twist en skrue-fanen stik fra cup på hvert par af snoede ledninger. Twist stikkene på hvert par af ledninger, indtil det er meget sikkert.

•Skub ledningerne forsigtigt tilbage i hullet i væggen. Placere panelet udskiftning alarm pad over hullerne og vedhæfte den til væggen med skruer gemt i koppen.

Gendanne den elektriske strøm på sikringsboksen. Indtast din adgangskode på kontrolpanelet. Vælg indstillingen "Nulstil". Lad alarmen nulstilles.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com