Sådan fjernes en Pet pletter fra gulvtæppet

April 6

Sådan fjernes en Pet pletter fra gulvtæppet

Holde tæpper ren kan være en udfordring, når du har kæledyr. Pletter forårsaget af kæledyr vil ødelægge et tæppe, hvis de ikke behandles ordentligt. Urin pletter er særligt skadelige og skal rengøres straks. Korrekt og lynhurtig rengøring kan fjerne pletter og undgå varige skader.

Instruktioner

•Blot pletten med en tør, absorberende klud. Forsigtigt trykke ned let og opsuge væsken. Vride ud af kluden, og Gentag, indtil al væsken absorberes.

•Applicer en Tæpperens løsning til plet på gulvtæppet. Bruge en enzym tæppe renere. Enzymer vil fjerne bakterier i pet urin, afføring og opkast. Enzym rengøringsmidler er lav på pH-skalaen, hvilket gør dem effektive rengøringsmidler til pet pletter. Undgå enhver rengøringsmidler, er alkaline, såsom beslutsomhed. Høj basisk produkter er formuleret til at løsne normale pletter, men på en høj pH plet som urin, kunne det have den modsatte effekt og sætte pletten ind i tæppet.

•Scrub let med en blød børste på overfladen af gulvtæppet. Ikke trykke ned eller Skrub grundigt. Tunge skrubbe kan tvinge pletten dybere ind i tæppet og kan ødelægge fibrene.

•Saturate pletten med varmt vand. Fordi pH-niveau stiger med alderen på pletten, skal du bruge en 2-1 del blanding af varmt vand og eddike på pletter, der er over 24 timer gamle. Eddike vil bidrage til at neutralisere pletten og betingelse gulvtæppet.

•Soak op med varmt vand med en ren klud. Fortsætte blotting og fjerne vandet fra gulvtæppet, indtil de fleste af fugt er blevet fjernet. Hvis du har en våd vac, kan du bruge til at udtrække vandet fra tæppet.

•Gentag disse trin, hvis pletten ikke forsvinder. Kan være behov for flere behandlinger af varmt vand ekstraktion metode, afhængigt af pletten.

Tips & advarsler

  • Pet Urin kan reagere på farvestofferne i tæppet, forlader en permanent pletten i nogle tilfælde. Hvis det er muligt, fjerne en urin pletten, så snart det sker.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com