Systemiske insekticider til stueplanter

December 18

Systemiske insekticider til stueplanter

Stueplanter er tilbøjelige til at være plaget af en række sygdomme og skadedyr, der kan alvorligt skader deres helbred. Svage og stresset planter er mere modtagelige for sygdomme og skadedyr og ofte kræver brug af insekticider for at genvinde deres helbred. Systemiske insekticider sælges i form af stakes og granulat, der anvendes på jorden. Insekticider er så optaget af rødderne og fordelt over hele plante system.

Disulfoton

Disulfoton er en systemisk insekticid for potteplanter anbefalet af Colorado State University udvidelse hjemmeside. Insekticidet har en høj grad af toksicitet og er brugt gennem jordens anvendelse. Disulfoton sælges under mange handelsnavne og er meget effektiv i at kontrollere bladlus, leafhopper, thrips, sukkerroer fluer, spider mider og andre sugende insekter.

Effekten af Disulfoton

Disulfoton er hurtigt absorberes af planternes rødder og transporteres til alle plantedele. Denne hurtige sats af distribution øger effekten af insekticider mod sugende insekter. Disulfoton, men er ikke så effektiv mod bestøvende insekter.

Acephat

Acephat er en almindelig brug systemiske insekticider effektiv til både indendørs og udendørs planter. Insekticidet kommer i form af en Blandtegning spray og styrer en række bidende og sugende insekter især bladlus.

Effekten af acephat

Acephat er særdeles effektivt mod skjoldlus, en større stueplante skadedyr, der kan forårsage nedsat vækst og deformation i planter hele året. Skadedyr er vanskelige at kontrol og skader planter ved at fodre på plante sap i plantevæv. I tilfælde af alvorlige angreb, kan insekter forårsage død af hele planten.

Imadacloprid

Colorado State University udvidelse Site anbefaler systemiske insekticider imadacloprid for potteplanter. Insekticidet er almindeligt anvendt til jord. Nogle blade behandling former af insekticidet er også tilgængelige for potteplanter. Det kemiske stof findes i en bred vifte af kommercielle insekticider.

Effekten af Imadacloprid

Insekticidet har et lavere niveau af toksicitet i forhold til disulfoton og er klassificeret som moderat giftigt. Insekticidet er meget effektiv mod jord insekter, whiteflies, ris tragte og en række forskellige biller, og forstyrrer insekter nervesystem. Imadacloprid er tilgængelig i form af pulver, granulater, opløselige koncentrater og sproejtepulver.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com