Sådan tilføjes en Closet stangen

December 18

Skabene er nyttige. De tillader dig at skjule dit tøj og ting bag en lukket dør eller et forhæng, mens resten af rummet ser pæn og organiseret. Dog kan du finde, at du har kun én closet stangen og muligvis en anden, eller måske du ikke selv har et skab rod i dit skab på alle. Den gode nyhed er, at du kan tilføre dit skab et skab rod og organisere til dit hjerte indhold.

Instruktioner

•Pick højde for din closet stangen. Hold op din længste element du ønsker at hænge over gulvet. Tage hensyn til om du ønsker at have sko eller hylder under tøjet. Brug en blyant til at markere væggen på stang højde.

•Undersøg skabsplads til at bestemme, hvis du ønsker at installere en anden closet stangen under først. Etablere højde for den første stang højere end du normalt ville placere den men lav nok hvor du kan stadig nå det.. Gøre en mark på væggen til den øverste stang. Hold op en skjorte eller jakke i højden, og gør et andet mærke på væggen omkring to til fire inches under skjorten. Hold et element af tøj på denne anden mark for at sikre, det ikke vil røre gulvet. Justere begge mærker på væggen opad, hvis nødvendigt.

•Brug et målebånd til at bestemme den nøjagtige højde af mærket eller mærker du har lavet i trin 1 og 2. Overføre disse mærker til anden siden af skabet. Hvis det mærke, du har foretaget på 5 fødder, for eksempel bruge et målebånd til at måle op 5 fødder fra gulvet på anden væg og gøre et varemærke. Gentag dette trin, hvis du vil have to skab stænger, en under den anden.

•Measure på tværs af skabet til at bestemme længden af closet stangen. Købe et skab rod eller stænger at længde eller teleskop stænger, der kan passe næsten enhver bredde skab. Hvis du beslutter at gå med en teleskopisk stang, købe en dyvel eller dyvler, der vil passe indeni stangen. Skære dyvel med en sav, indtil det er 1/4 tomme kortere end bredden af skabet.

•Anbring, en af de stik, der holder closet stangen, så det er over et af de omhandlede varemærker. Det er ligegyldigt hvilken. Brug en skruetrækker eller en skrue pistol til at fastgøre den til væggen med skruer. Passe stangen ind i stikket. Hvis du vælger at bruge den teleskopisk stang, glide dyvel indeni stangen, og passe de andre stik over ende af stangen.

•Kontrollér positionering af stangen med et niveau. Når du er sikker på det niveau, skrue anden sokkel til væggen. Hvis du installerer to stænger, Gentag processen med den anden stang.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com