Hvordan man får maling ud af et par Jeans

January 26

Holdbarhed og komfort af jeans gør dem ideelle arbejde bukser, men hvis du bære dine jeans efter arbejde så godt, du har råd til ikke at få maling pletter på dem. Det er bedst at behandle pletter så hurtigt som muligt. Der er ingen garanti at maling pletter vil komme ud helt, men der er et par teknikker, der kan hjælpe dig med at holde dine jeans ren til enhver lejlighed.

Instruktioner

Vandbaseret maling

•Indstil base af maling. Latex maling, der er almindeligt anvendt til maleri indvendige og udvendige vægge, er vand baseret. Kunst maling, herunder akvarel, akryl og plakat maling, er også vandbaseret. Oliebaseret maling anvendes til male huse, men mange kunst maling er oliebaseret samt. Spraymaling er lidt anderledes, fordi det er lavet af opløsningsmidler og drivmiddel kemikalier samt maling pigment.

•Hvis pletten var forårsaget af latex maling, sættetid jeans i koldt vand mens malingen er er stadig våd. Vask i koldt vand med en heavy-duty vaskemiddel, når de overskydende maling er blevet gennemblødt væk. Hvis malingen har tørret, vaske jeans i varmt vand med en heavy-duty vaskemiddel. Skylles i koldt vand. Gentag indtil pletten forsvinder. Vask og tør jeans, som du normalt ville.

•For at fjerne akrylmaling, mix salt, eddike og ammoniak i en skål. Tilføje en del vand til alle tre dele af blandingen. Anvende det på stof med en svamp og forsigtigt skrubbe malingen ud. Skyl svamp hyppigt og fortsætte skrubbe malingen er helt fjernet. Vask og tør jeans, som du normalt ville.

•Til akvarel maling, skyl så meget maling off som muligt med koldt vand. Bland en del sprit med to dele vand og let gnide pletten med en svamp. Vask og tør jeansene som sædvanlig.

Oliemaling og spraymaling

•Præ-treat oliemaling pletter ved at gnide en lille mængde af tunge flydende vaskemidler eller en oliebaserede solvent direkte ind pletten. Lad det sidde i et minut.

•Wash jeans i varmt vand. Vask og tør jeans igen som du normalt ville.

•For at fjerne spraymaling, behandle pletten straks. Forsigtigt krat rengøringsmidlet direkte ind i stoffet. Vask som sædvanlig, men omfatter flydende skyllemiddel, som kan hjælpe med at bryde ned pletten.

Tips & advarsler

  • Altid kontrollere etiketten for vask retninger. Varmt vand kan forårsage jeans til at skrumpe. Hvis selv en lille smule af svind kunne holde dine jeans fra montering du korrekt, skal du bruge varmt vand i stedet for varmt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com