Gærdet idé

December 19

Opbygge en haven væg kan ikke være så hårdt, som det ser ud. Ved hjælp af sikringsanlæg betonfliser har gjort dette meget lettere end det plejede at være. Den eneste ulempe ved disse mortarless asfaltudlæggere er, at din væg ikke kan være højere end tre fod. Der er måder omkring dette, men, som du kan skråner dit område og skabe lag af haven vægge. Det giver at have en dramatisk effekt, der er både smuk og elegant. Dette projekt kræver nogle grave og tunge løft og kan tage flere dage at afslutte, afhængigt af størrelsen på din væg.

Gøde jorden

Før du begynder at opbygge din haven væg, kan du skitsere hvordan du ønsker det til at se på papir eller du kan bruge en landskabspleje spraymaling for at sikre dig indkvartering placering. Næste, grave en grøft langs hele linjen fra en fod til 18 inches lang og to fødder dyb. Dybden er langt vigtigere i et koldere klima, hvor du kan have at beskæftige sig med frost. Renden skal være fyldt med halvdelen til en fod af grus, der er bankes ned. Efter grus placeres en seks tommer lag af sand i renden til at hjælpe niveau pavers. Rake sandet og niveau ved at placere træ stakes hvert par fødder, kører en streng niveau mellem dem. Bruge strengen til at bringe sand op på niveau og derefter hæve streng for at niveau den første række af asfaltudlæggere.

Installation af den første række

Lægge den første række af sikringsanlæg pavers en ved siden af den anden, og sørg for de er plan med hinanden og fra front til bag. Bruge en fire-fods Tømrer niveau for at kontrollere sten én til en anden og en gummihammer til at trykke dem ned, hvor det er nødvendigt at udjævne dem. At have en plan første række vil sikre rækker ovenfor vil være niveau og du behøver ikke at bekymre dig om din væg lænede sig eller falder over.

Installere Pavers

De anden og de efterfølgende rækker er installeret meget lettere. De har en læbe bagpå med udlægningsmaskiner under det med lås. Pavers bør blive stablet så sømmene fra ét niveau er forskudt fra sømmene på det næste niveau. Dette vil give væggen, de fleste styrken og den bedste look. For at opnå dette, kan du nødt til at skære en sten i halvdelen til at starte hver anden række. Du kan gøre dette ved at score stenen med mursten mejsel hele vejen rundt om det og derefter placere mejslen i delekærv og at ramme den med en hammer. Stenen skal bryde i halve.

Installere den Top Cap

Toppen sten er undertiden installeret den modsatte vej af resten af væggen, eller for at give for at give det et færdigt look, mange vælger at bruge en anden farve sten. I begge tilfælde er det bedst at bruge et landskab lim, der holder den øverste capstone på plads. Selvklæbende kommer i et rør og kan presses ind på bunden af capstone eller den øverste sten på væggen og derefter to er sat sammen. En ren overflade mellem disse to sten er et must at få god vedhæftning.

Efterbehandling væggen

Når din væg er bygget, skal du bruge opfyldning snavs op til bagsiden af væg. Men før du begynder, Placer et ark af landskab stof mod stenen at holde snavs og/eller ukrudt i at komme. Så begynder at fylde i området bag væggen og tamp det ned hver seks inches eller deromkring. Dette vil fjerne for meget afregning og har brug for at Tilføj flere snavs efter den første gode regn. Du er nu klar til at placere dine planter i omkring dit nye gærdet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com