Hvordan man laver hjemmelavet Electric vindmøller

December 20

I miljømæssigt minded tidsånden i det enogtyvende århundrede søger mange enkeltpersoner at bygge deres egen alternative energikilder. En sådan kilde kommer i form af vindkraft, som en elektronisk vindmølle kan producere. Mens ikke kraftig nok til at generere elektricitet for en hele moderne husholdning, opretter hjemmelavet vindmølle designs energi behov for én person med lys elektricitetsbehov. Følgende design, ligesom mange vindmølle planer, tilgiver nemt ændring af nogen af dets komponenter, herunder generator, vinger, roterende mount, tårn, batterier og en elektronisk controller.

Instruktioner

•Acquire en egnet DC generator motor, der skal komme med en høj spænding, lav rpm rating og høj strøm. Disse specifikationer, at vindmøllen ikke skal slå ekstremt hurtigt at generere 12 volt, en brugbar mængden af energi. Gamle computer tape drev motorer har en post som funktionelle vindmølle motorer, men findes ikke længere i produktion og derfor koste mere.

•Build vinger på vindmøllen ved første køb af en 20-tommer længde af rør med en diameter på 4-tommer. Rør af forskellige diameter fungerer så godt, men andelen af diameter til længde skal være ens.

•Sno et ark papir omkring røret og skære det med saks, således at det lige netop ombrydes omkring røret og ikke overlapper, skære så lige som muligt og ved hjælp af en kant af papir som en guide. Bruge det punkt, hvor enderne af papir mødes til at tegne en lige streg ned på længden af røret med markør.

•Klap papir i halve og bruge det til at måle halvvejs rundt om røret og tegne en lige streg langs papirets kant, som markerer en linje nøjagtigt på den modsatte side af PVC-rør. Gentag processen og fold papiret i halvdelen igen for at måle fjerdedele af rørets omkreds og tegne to flere streger på disse punkter.

•Klippe med din håndsav langs den markerede linje til Skær PVC-rør i halve på langs og så skære hver halvdel i halv for fire lige store dele.

•Draw Diagonale linjer på hvert kvartal af røret ved hjælp af papir som en fleksibel lige kant. Placer ene ende papir omtrent tomme i fra det ene hjørne af kvartalet, rør og arrangere anden enden af papir på det modsatte hjørne af røret 's anden ende. Gentag denne proces for tre af de fire vinger og bruge håndsav til at skære disse Diagonale linjer for disse tre vinger. Den fjerde blade er bare en ekstra del, som ikke går ind i den vindmølle konstruktion.

•Drill omdrejningspunkt for at vedhæfte vinger på vindmøllen. Hubben er bedst bygget fra en aluminium disk med en 5-tommer diameter og 1/4-inch tykkelse boltet fast til en tandede remskiven gear på dens ryg. Købe en aluminium disk med et hul i midten, og bor seks nye huller en tomme fra center, hver lige langt fra hinanden. Bor tre flere huller langs den ydre kant af den disk, ca 1-tommer fra seks huller allerede boret, med de tre nye huller placeret, så de forekommer i en lige linje fra midten og gennem en første boret hul. Space dem, således at de ækvidistante og kun trække en linje til centrum med alle andre første-boret hul.

•Drill tre huller på tandede gear at line op med de indre tre huller på disken, der ikke har yderkant modstykker.

•Bolt tandede gear fladt til bagsiden af disken med tre bolte og skiver.

•Drill to huller i de tykke ender af hvert blad boret så at de to hullerne linje med de resterende hul gruppering på forsiden af disken. Knivene skal krølle op i luften, hver enkelt curling op på samme side hele vejen rundt med de borede huller på den lige side af bladet. Bolt vingerne til aluminium disk. Dette afslutter turbine og blade del af projektet.

•Construct en mount og hale for vingerne. Starte med en ca. 33-tomme lang sektion af 2 x 4 træ. Den ene ende, bland epoxy lim til lim et rektangulært ark af aluminium på bredere toppen af det træ planke. Arket skal måle ca 14-inches lang og 9-inches høj og holde op ud af træet, kommer hele vejen til enden af planken. Dette danner halen af vindmøllen, som vil dirigere knivene i vind til at generere strøm.

•Glue generator motoren til den modsatte ende af planken så at det holder ud af den samme side som halen. Valgfrit, så på langs halvdelen af endnu et kort stykke PVC-rør til at dække motor for beskyttelse.

•Measure 7 1/2-inches fra den motoriske ende af træ planke og skru en jern gulvet flange til bunden af planken med midten af flangen på 7 1/2-tommer-mærket.

•Drill et hul gennem åbningen af flange gennem træplanke, hvilket giver ledninger for generatoren et sted at passere gennem planken og rørsystemer for tårnet.

•Twist en 10-tommer jern rør brystvorte til gulvet flange.

•Saw en cirkulær bestyrelse krydsfiner til basen med enten håndsav, eller endnu bedre en stiksav, således at krydsfiner base har en 2-fods diameter. Rundt i kanten af brættet, bore fire huller til stakes senere.

•Skru 1-tomme rørfittings på basen til at oprette en U-formet struktur, der kommer fra bunden. U-formet rørfittings bør omfatte to cirkulære baser skruet til krydsfiner, to korte længder af røret kommer ud af baserne, to 90 graders vinklet albuer, og en længde af røret mellem dem. Vedhæfte en T-formet rør stykke omkring den øverste bjælke af udstyr, så det kan drejes rundt, frem og tilbage.

•Twist en tæt brystvorten til den T-formede rør, så en 1-1/4-inch til 1-tommer reduktionsgear montering til tæt brystvorten. Twist en 1-tommer tee mellem reduktionsgear og en 12-tommer brystvorte. Dette afslutter base til tårnet som holder mount og turbine.

•Paint af træ dele af vindmøllen montere i latex maling til beskyttelse mod vejrliget.

•Build eller Køb en Laderegulator for systemet. Køb er stærkt anbefales til nogen uden kredsløb erfaring, og opladning controllere er nemme at finde via detailhandlere af solar og wind power systems og eBay.

•Stake den runde træ base af vindmølle til jorden hvor vindmøllen vil sidde, drivende fire stakes gennem hullerne i bunden med en kølle eller hammer.

•Twist en 10-fods lang længde på 1-1/4-inch stål conduit rør til slutningen af den base rørsystem, som skal ende i 12-tommer brystvorten. Hold conduit tårn oprejst af passerer fire kæde link hegnet parentes over ende af tårnet og stabling dem oven på hinanden om 8-1/2-fødder fra jorden. Holde beslagene på plads med to stål slange klemmer på begge sider.

•Tie fire lange strækninger af nylonreb til hver ende af kæden link parentes og vedhæfte tovbefæstigelse til store træ indsatserne i jorden i fire modsatte retninger. Reb og stakes hold tårnet lodret.

•Kom forlængerledning gennem åbningen i 2 x 4 mount ned gennem tårnet og 1-tommer Tee montering i bunden. Skære fra begge ender af forlængerledning med stærk bidetang og skubbe en spade lug ind enten slutningen. Fastgør enden øverst til den motor generator.

•Tilslut Laderegulator til dine batterier, før du tilslutter Laderegulator til spade lug i slutningen af turbine forbindelsen. Først, en til to føre syre-batterier, som kan håndtere op til 15-volt skal slutte som en stikkontakten, og fire mere bør slutte som lagring af overskydende strøm.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com