Hvid & blå blomster

January 28

Hvid & blå blomster

Hvid og blå blomster er undertiden en sjældne og eksotiske finde i haven Fællesskabet. Rød, pink og gul blomster er hyppige farvevalg for haven senge. Tilføje blå og hvide blomster til din have kan skabe en dramatisk farvekontrast. Nogle gartnere dyrke hvide og blå blomster ved at ændre anlæggets vækstbetingelser. Andre gartnere vælger tidligt blomstrende planter at nyde hvide og blå blomster før deres pulserende foråret blomstrer emerge.

Herlighed i sne

Chionodoxa forbesii, mere almindeligt kendt som herlighed af sne, er en lav vedligeholdelse, vinter-blomstrende, blå og hvid blomst. Blomster er stjerne-formet og har seks kronblade, der er blå på den ene ende og hvid i den modsatte ende. Den hvide petal slutter form en cirkulær blomst hjerte og give ære af sneen en daisy-lignende udseende. Dette medlem af familien hyacinth tolererer koldt vejr og er hårdfør nok til at stikke gennem et lag af sne. Herlighed af sneen nyder fuld sol til delvis skygge og veldrænet jord. Chionodoxa forbesii er også ønskelig kvalitet at være ubehagelige for både rådyr og gnavere.

Jacob's Ladder

Jacob's ladder (almindelig reptans) er en klokke-formede blomst med blå kronblade og hvide støvdragere. Denne oprindelige staude når højder spænder fra 1 til 1½ fødder og producerer mørke grønne, ovale til smalt ægformede småblade bæres af slanke, rødbrune grene. Blomstrende stilke opsige i en lille klynge af Nikkende blomster. Blomster har fem, afrundet, lys blå kronblade. Fem glimrende hvide støvdragere rager fra blomstens center. Den blomstrende periode normalt forekommer i April og maj og varer ikke mere end tre uger. Jacob's ladder vokser bedst i fugtig, humusrig jord i halvskygge situationer ligner løvfældende skove eller åbredder.

Blå Hydrangea

Gartnere med en forkærlighed for blå blomster kan dyrke blålig hvid hortensiaer ved at tilføje aluminium-sulfat til jorden omkring deres hortensiaer. For at få blå blomster, anbefaler hortensia hortensia hjemmeside vanding to til tre år gamle hortensiaer med vand og aluminium-sulfat blanding i hele vækstsæsonen; en spiseskefuld af aluminium er tilstrækkelig for hver gallon af vand. Gartnere skal også sænke pH i jorden for at gøre aluminium til hortensia. Tilføje organisk materiale til jorden, såsom frugt og grøntsager skræller, hjælper med at sænke jordens pH-værdi. Farveintensiteten af hydrangea blomster varierer baseret på aluminium findes i jorden.

Blå Ridderspore

Den blå Ridderspore er en sommer-blomstrende staude, der producerer store pigge af udsmykkede, sporeløs, blå og hvide blomster midt i mørke grønne, blanke løv. Dette medlem af Ranunkelfamilien planter producerer blomster, som når op til 1,5 inches tværs i lang, løs klynger. Ved første øjekast vises kronblade en dyb lyse blå. Et nærmere kig viser blomsten vedtager en vifte af farver, herunder lilla spurs, hvid øverste kronblade, fuzzy nederste kronblade med totter hvide dun og bægerblade, der spænder fra blå, pink og grøn i farven. Denne udsmykkede staude er modtagelige for meldug og visnen sygdomme når stressede.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com